Уникална чаша във формата на обектив за камера

Ако до преди известен период от време, на пазара се предлагаха малко, и тотално еднообразни продукти, то днес, това отдавна не е така. Разнообразието от продукти е толкова голямо, че потребителят може да се удави в това море от стоки. Днес обаче, не това е обект на темата ни. Искаме да си поговорим по-конкретно за чашите. Преди години, не стига че рядко се намираха, ами бяха и много еднотипни. Сега обаче, на пазара може да намерите чаши с различни големини, дизайни, от различни материали, различни на външен вид, изобщо такива, че за някои, дори не може да разберете, че това е чаша.

Обектът на нашата тема е една тава уникална и интересна чаша, която има формата на обектив за камера. Освен уникалния си външен вид, тази чаша има свойството да държи напитките топли, или съответно – студени. Подходяща е за кафе, чай, сладолед, фреш, или всичко друго, което може да се сложи в нея, и искате да се запази с непроменена температура. Освен това,  тази чаша може да се използва като моливник, касичка,просто като сувенир за украса, или за каквото друго пожелаете.

Важно е да споменем, че чашата-обектив е 1:1 с обектива на камера Canon EF. Тя е подходяща както за Вашето сутрешно, обедно, следобедно или вечерно кафе, чай, или пък ракия, така и за подарък на Вашите близки, приятели, колеги, познати, и въобще всички любители или професионални фотографи.

Капачето на чашата ще запази аромата на Вашите напитки, а може и да го използвате като чинийка за бисквити, соленки, или нещо друго, което обичате.

Материалът, от който е изработена чашата-обектив, наподобява този, от който се правят различни съдове за храна. Това означава, че не бива да се притеснявате, че може да има някакъв проблем, предизвикан от материала.

Може да си вземете малка или пък голяма такава. Вместимостта на голямата чаша с формата на обектив за камера, е 350 мл. Малката чаша-обектив, събира 50 мл. В зависимост от това, каква е Вашата доза кафе (знаете, че някои пият по едно нормално кафе на ден, а други пият по няколко „конски дози” дневно), изберете чашата, която е подходяща за Вас.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (32 votes)
The following two tabs change content below.

WebSEO.bg