Изберете ВиК услугите на фирма ЕлВиДом ООД – гаранция за качество и професионализъм

Елвидом ООД София е фирма, с екип от висококвалифицирани водопроводчици, натрупали дългогодишен опит в сверата на ВиК услугите. Техниците ни могат без проблеми да отстранят течове във вашия водопровод и канализация, течове от водосточни тръби и улуци, както и по водомери и топломери. Благодарение на свръхмодерната апаратура с която сме оборудвани, отпушваме машинно канали до Ф800мм, отпушваме тоалетни

Фирмата е специалист в проектирането и изграждането на хидрофорни системи и помпи, в ремонта и монтажа на мембрани, поплавъци, пресостати, ниворегулатори и резервоари в хидрофорите. При поставяне на подобен род система, ние задължително монтираме мембранен съд за поемане на хидравличните удари на водата, манометър за следене на налягането на водата, помпа за управление на включванията, както и всякакви тръби и фитинги.

Всеки клиент може да се възползва от услугите на Елвидом при почистване на септични ями, изграждане на отводнителни канали, пречиствателни станции и сепаратории. Водопроводчиците ни изпомпват отпадъчни води, премахват машинно утайки и наслоявания в канализациите, прокопават изкопи,шахти и дренажни системи.
Потърсете ни, ако се нуждаете от размразяване на канализация, почистване на калорифери, видео диагностика на канали и отстраняване на неприятни миризми от тях.

Фирмата се справя ефективно и с поставяне на изолация на тръби, цялостен ремонт на баня, обръщане на дограма, ВиК отклонения по открит и тунелен способ, свързване на газови инсталации и системи. Прекрасните технически умения на водопроводчиците ни спомагат за бързо отреагиране при повикване за ремонт на дефектирали тръбопроводи, почистване на отводни канали, поставяне на защита срещу влага, мухъл и плесен.

При по-сложни и трудноизпълними ВиК услуги, цената се определя на място от водопроводчика на Елвидом ООД и след извършване на безплатен оглед. Компанията извършва своята дейност, като издава гаранция за извършения труд и издава всички необходими разходни документи, сертификати и фактури. Материалите и инструментите, които се използват по време на работния процес, се доставят до вашия дом напълно безплатно.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (108 votes)