Внимавайте при избора на покер бонус

Всеки човек желае да получи някакви средства за игра, без да се налага да дава от собствения си джоб. Други пък искат да вложат от себе си, но търсят къде това ще е най-добре.

Сигурен съм, че много хора ежедневно влизат в интернет търсачките и започват да търсят всичко свързано с poker bonus.

С моя дългогодишен опит, смятам че мога да ви бъда полезен. Имам регистрации в десетки сайтове, трудно би било да пресметна точно в колко. Играл съм както без депозит така и с депозит. Когато играем без да сме вложили пари, няма кой знае какво да се каже. Парите са ни подарени, така че обикновено никой няма претенции за условията на изиграване.

По друг начин обаче стоят нещата в случаите, когато ние влагаме собствени средства. Най-важното нещо, което мога да ви посъветвам е – четете внимателно условията на всички тези промоции. В интернет пространството има всевъзможни предложения, от 100% до 1000%, от $10 до $2500. Когато играете със собствени пари, не трябва да се подлъгвате от голяма сума, обещана от дадената зала. В повечето случаи, шансът да успеете да получите този бонус е около 2-3%. Просто се изисква доста голям рейк, или с други думи – трябва да изиграете огромен брой ръце за да получите дадената сума. Все пак лесно може да се досетите, че някой за да ви дава такава голяма сума безплатно, все трябва да има някаква уловка. В днешно време няма нищо безплатно. Затова най-важното е винаги да четете внимателно и ако има нещо, което не ви е ясно, не се притеснявайте да се свържете с кол центъра на дадената покер зала и да питате каквото ви интересува.

Да се надяваме, че все още ще можем да играем в най-големите онлайн зали, въпреки намесата на любимото ни българско правителство. До колкото съм запознат от новините, те се опитаха да вкарат закон, с който да забранят онлайн залаганията в тези зали, които не се намират на територията на Европейския съюз. Облекчаващо е само, че за сега Малта и Гибралтар влизат в списъка на страни, намиращи се на територията на ЕС и ще могат да оперират легално в България.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (70 votes)
The following two tabs change content below.