Водещият закон за бижута с кристали Сваровски

Сваровски – една актуална марка, която привлича всички дами със своята изтънченост и красота, бижута със специфичен дизайн и стил – това са моделите на Сваровски. Авторът на грациозните накити е Даниел Сваровски – родом от Австрия.

През далечната 1892 г. Даниел започва изработката на бижута с кристали Сваровски. През 1900 г. те вече са търсени и много актуални.  Марката бързо успява да се наложи в цял свят и бижутата стават любим аксесоар на всяка дама. Стил, красота и изящество…..такова сияние предават те!

Един от основните въпроси е от какъв материал са изработени бижутата с кристали Сваровски?

Swarovski е световен лидер в производството на кристал за промишлени и потребителски приложения, включително фигурки и бижута. За изработката на тези бижута са използвани  специални формули и процесите се базират на дългогодишен опит. Качеството на тези продукти е признато в цял свят. И това не е случайно!

Напоследък е налице повишен регулаторен акцент върху потенциалната експозиция на човека, да доведе от различни потребителски продукти, включително бижута. През 2006 съдът в Калифорния е одобрил споразумение, както и по-късно нормативно приети калифорнийски AB 1681 установените граници за олово с метали и няколко други компоненти, с по-строги стандарти за бижута, предназначени за деца на 6 г. и по-млади. Показателно е, че в знак на признание на ограничен риск от наличието на олово от кристал, стандартнтото  споразумение, учредено съгласно Калифорния AB 1681 позволява да се продължи използването на кристал без ограничение в бижута, които не са предназначени за деца. За деца от 6 или по-млади, до 1 грам от кристал могат да бъдат използвани в такива бижута. Кристали Сваровски да отговарят на ASTM F963-03 стандарт на олово наличността на детски играчки.

[showmyads]

Crystal притежава уникални свойства. Докато с олово, процеса на производство на кристално създава матрица, която значително забавя мобилността на олово. От друга страна, да доведе в други материали, като необработена повърхност метал, съдържащи олово може да бъде на разположение за повърхностни експозиции. Swarovski счита, че използването на техните продукти не представлява значителен риск за човешкото здраве. Няколко държави са изтекли или предлагат закони за забрана на материали, съдържащи олово в различни потребителски продукти, включително бижута. Swarovski работи в тясно сътрудничество с търговски индустриални групи, регулатори и законодатели за разработване на действащи стандарти с постоянни граници олово и които вземат предвид ниската достъпност на олово от кристал.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (84 votes)
The following two tabs change content below.

jasminbg

В свят на лукс, стил и блясък! Искате да направите подарък... да зарадвате любимия човек или желаете винаги да сте неотразима, очарователна и привлекателна... Ние ще ви помогнем! За всеки вкус има по нещо! За всяка нежна половинка или добра приятелка има подходящо бижу. Поръчайте и ще го имате... удоволствието да си неповторим!