На какви поводи е подходящо да носим дантелени рокли

Онлайн магазин за дантелени рокли

Дантелата е лек и нежен плат, който жените обожават. В гардероба им могат да се намерят много дрехи от дантела като ежедневни или официални рокли, бельо или пижами. Това не е изненада, защото дантелата е плат, който придава сексапил и елегантност, които всяка дама цени.

Жените залагат на дантелени рокли, когато търсят по-официална визия. Този материал е широко разпространен и при булчинските рокли, но това не го ограничава като сватбен плат. Даже напротив, дантелата става все по-разпространен детайл и към ежедневната визия. Нека да разгледаме други поводи, при които може да заложите на дантелените рокли.

Елегантни дантелени рокли за официални поводи

Въпреки че, нашите баби и прабаби също са носели рокли от дантела, те не са излезли от мода. Визията, която дантелените рокли имат е преходна и не се поддава на промените в модата. Може би именно това е причината те да се наложат като официално облекло. Дантелените рокли се приемат за по-специални и елегантни, за това много дами ги избират за специални поводи.

Сватбите и кръщенетата са поводи, за които подбираме внимателни тоалета си. Едни от най-предпочитаните рокли за такива празненства са дантелените, защото дават на дамата усещането, че е специална.

Цветовата гама от дантелени рокли е голяма. До колкото преди време, бабите ни са обличали черни или бели рокли, сега може да разчупите тези стереотипи и да изберете дантела в по-ярки цветове. Разбира се, това трябва да е съобразено с повода, за който купувате роклята.

Елегантни дантелени рокли за ежедневна визия

Отдавна дантелата не сме смята за нещо, което е строго официално. Много дизайнери я включват като част от по-ежедневните визии. Пример за такива рокли са късите дантелени рокли в светли цветове. Към тях може да добавите сламена шапка, която ще допълни перфектно една ежедневна лятна визия.

Дантелата може да бъде и включена като детайл в роклята. Това придава допълнителна ретро визия, която все повече се връща на мода. Ако искате да заложите на нежна и секси визия, може да облечете рокля с дантелени ръкави и деколте.

Дантелените рокли не са табу и за офис визията. Много дами, които искат да са елегантни на работното място ги съчетават със сако и удобни обувки. Други подходящи аксесоари, които да съчетаете с дантелени рокли са малък едноцветен колан, семпли бижута и клъч чанта.

Май е време да изровите дантелените рокли на баба си, които преди смятахте са демоде. Ако път нямате такива, то може да разгледате колекцията на Daphne.bg.

FacebookTwitterLinkedIn
5/5 - (1 vote)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.