Почистване на офис сгради – къде да поставим акцента

Почистване на фасада на бизнес сграда

Попитахме фирма за професионално почистване в София Borisov-Clean.com кои са най-деликатните моменти в почистването на един по-голям офис. Техните експерти поставиха много акценти, но бяха категорични, че поддържането на чистота в офиса не е еднократно действие, а рутина и навик.

И макар, че поддържането на чистотата в една бизнес сграда, както и почистването на фасадата, зависи и от човекопотока, и от естеството на работата, все пак, техните специалисти посочиха няколко момента, спазването на които непременно трябва да се прилага.

Ето кои са те:

Прахосмучене и измиване на подови настилки

Чистите и лъскави подови настилки не са сред тайните на успешния бизнес, но от друга страна са напълно задължителни ако искате да събудите доверие във вашите клиенти и ако желаете да създадете добра среда за работа във вашата фирма.

Почистване и пране на килими

Килимите се цапат дори и у дома, където в повечето случаи не е прието дори и да се стъпва по тях с обувки.

Изхождайки от тук, какво да кажем за офисите, където по килима стъпват десетки хора на ден, при това във всякакви метеорологични условия и през всеки сезон?

Ето защо „Борисов Клийн“ София предлага различни абонаменти планове, които включват и периодично пране и почистване на килимите на работното място.

Почистване на мека мебел

Всички ние знаем колко е важно прането на меката мебел у дома, където хигиената е на ниво и само няколко души се допират до мебелите.

А какво да кажем за офисите, където потока от хора е безкраен?

Тук почистването на меката мебел е от критично значение, защото лесно може да се провокират прахови алергии и други подобни реакции в някои от служителите.

Измиване на прозорци

Borisov-Clean.com предлага различни планове за почистване на прозорци.

Представете си колко би било отблъскващ за вашите клиенти ако на прозореца на офиса ви има изпражнения от птици или някаква стичаща се мръсотия.

Почистване на кухненски бокс и други общи помещения;

Всеки по-голям офис има част, където служителите да си приготвят храна и напитки на работното място.

Borisov-Clean.com обръща специално внимание на тази част от офиса, където хигиената е изключително наложителна.

FacebookTwitterLinkedIn
5/5 - (2 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.