Професионална боя за коса – защо да я предпочетем

Професионална боя за коса от BeautyMall.bg

Косата на всяка жена може да бъде нейното най-голямо украшение, но наред с това неправилното третиране и грижи могат да причинят увреждания, които в бъдеще могат да нанесат непоправими щети.

За дамите, които искат да имат цвят на косата, различен от естествения или се налага  да покрият белите коси единственото решение е да се нанесе боя за коса. По този начин може да прикрият това, което ги кара да изпитва притеснение и разбира се това е лесния начин да се постигне изцяло нова визия.

Цветът на косата може да се промени по много и различни начини, но ако искате трайност, автоматично изборът ви се ограничава до това да се боядисате. Това в не малко от случите уврежда косата и ако искате да си го спестите е добра идея да се сдобиете с професионална боя за коса.

Какво означава професионална боя за коса

Името не трябва да ви притеснява и това, че сте избрали професионална боя за коса, не означава винаги, че трябва да се използва само с помощта на фризьор. Името обозначава този тип бои за коса, които могат да ви дадат високо качество и максимално намален риск косата ви да пострада.

Ако не сте наясно как може да увредите косата си по време на боядисване с обикновените бои, които продават в магазините и дрогериите, опитните консултанти от BeautyMall.bg ще ни кажат повече, за да си спестите неприятните моменти и запазите всеки косъм здрав, блестящ и точно в нюанса, който сте си представяли.

Боите за коса с ниско или направо съмнително качество са компромисно решение, което в най-добрия случай може да ви гарантира постигането на цвят, но не и запазването на здравата и жизнена коса. Това е така на първо място, защото вложените съставки са максимално евтини и на второ място няма голяма възможност за постигане на различни цветове и техните фини нюанси, които може би в този момент са предпочитани от вас.

Така на съмнително ниска цена вие се сдобивате с боя, която често съдържа амоняк, който е основния причинител за това боядисаните коси не само да изглеждат сухи, но и да губят еластичността и мекотата си.

Обратно на всичко казано до тук, професионалната боя за коса задължително е безамонячна и така може да сте сигурни, че няма как да нанесете поражения на косата ви.

Какво още може да получите с избора на качествена боя

Липсата на вложен амоняк е само едно от предимствата на професионалната боя за коса. В зависимост от особеностите на косата може да изберете допълнителни подхранващи вещества да са включени в боята.

Така някои от предлаганите марки ще ви предложат още докато стоите и чакате боята да подейства да се активират лечебните и подхранващи свойства на различни масла. Като най-предпочитано за влагане може да кажем, че е маслото от арган. То дава мекота и подхранва в дълбочина, за да може косата ви да има ярък цвят, но и структурата на всеки един косъм да остане непокътната.

Изберете и поръчайте на ниска цена

Ако искате да се сдобиете с професионална боя за коса с гаранция за произход и качество, онлайн магазин за козметика за коса и тяло е идеалното място да направите тези покупки. Световните марки в грижата за коса са представени на едно място, за да може да изберете този продукт, който в максимална степен да ви доближи до визията, за която мечтаете.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (91 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.