Протектор за дисплей – един аксесоар с много функции

Протектор за телефон

Смартфоните са нещо, без което не можем, тъй като са навлезли на практика във всяка една област на нашия живот и ежедневие. С тях плащаме в супермаркета, с тях отключваме своите автомобили и управляваме личното си банкиране.

В същото време, телефоните леко са подобрили своята здравина и издръжливост на удар и на повреда, но не толкова много, че да ги оставим незащитени. Екраните остават едни от най-уязвимите части от тяхната повърхност.

За съжаление, именно повредите на екраните са и най-често срещаните причини, поради които хората се налага да подменят своите мобилни устройства. И докато дисплеите са толкова уязвими, за щастие има и доста добри начини да защитим качествено устройството с надежден протектор.

Екранът с протектор е по-лесен за почистване

Интересен факт е това, че обикновено протекторите за дисплей са по-лесни за почистване, тъй като повърхността им е по-различна от тази на самите дисплеи. И не само това.

Самата повърхност на протекторите по-трудно задържа всякакви замърсявания и по тази причина, по нея по-трудно остават пръстови отпечатъци. Така екранът е по-чист, дори и когато не го хигиенизирате всеки ден.

И е на последно място, дисплейните протектори за телефони вече се изработват от антимикробни и антибактериални материали, които правят оцеляването на микроорганизмите доста по-сложно по тяхната повърхност.

Без отблясъци и любопитни погледи към вашия екран

Най-новото поколение протектори за дисплей са направени така, че страничните наблюдатели няма да могат да надзъртат “случайно” във вашата кореспонденция, докато си пишете с някой.

Те са изработени така, че само вие ще виждате какво пише на екрана, тъй като сте директно пред него. Това ще ви защити от загуба на информация, пароли и други подобни нежелани последствия.

Без повреди при удар

Разбира се, защитата от пукане, одраскване и счупване е и най-важната част от функциите на протектора за дисплей. За късмет, тези приспособления могат да предпазят от повреда устройството в над 99% от случаите.

Освен защита от счупване, дисплеите, които са покрити с протектор, са защитени и от всякакви други дребни драскотини, точки и други подобни дребни повреди, които биха да накърнява усещането за удоволствие при работа с устройството.

FacebookTwitterLinkedIn
5/5 - (1 vote)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.