Рент-а-кар спестява пари при пътуване

коли под наем

коли под наемУслугата рент-а-кар става все по-достъпна и все по-често влиза в употреба на масовия потребител. При бизнес пътувания, пътувания с цел отдих и почивка, при посещение на близки, приятели и роднини, наемането на кола се превръща във важна част от удобния и оптимизиран начин на живот.

От тази услуга днес все още се възползват хора с доходи над средните и обикновено най-често това са хора на възраст между 35 и 45 години, но кръгът от потребители все повече се разширява и обхваща и все повече млади и по-възрастни хора, които не се отличават с кой знае какви финансови възможности.

Всъщност опитът на потребителите показва, че услугата рент-а-кар не само не е нещо, което да ви вкара в излишни разходи, но тъкмо напротив – може да ви спести изключително много пари и да оптимизира разходите ви по време на път извън града или извън страната.

Услугата рент-а-кар всъщност е добре да се възприема като еднократно похарчване на по-голяма сума пари с цел след това да се спестят много други допълнителни разходи.

Така например наемането на кола ще ви спести необходимостта да плащате за автобуси, метро, такси и много други.

Ако пътувате до по-скъпа дестинация, където транспортът е по-евтин, тогава хващането на такси може да ви струва доста солено. Същото се отнася и за случаите, в които трябва да отскочите до град в близост.

Един доста добър пример е ако пътувате до София и знаете, че ще ви се наложи да отскочите до Банско или друг град в района. Тогава наемането на автомобил несъмнено ще ви излезе по-изгодно, отколкото харченето за автобусни билети и други подобни.Услугата рент-а-кар може да ви спести дори още повече пари ако например пътувате с малка група приятели или роднини.

Само си представете колко допълнителни средства ще изхарчите ако вместо да наемете автомобил решите всички да пътувате с обществен транспорт и колко биха стрували всички билети които ще трябва да купите за пътуване в двете посоки.

Интересен начин да спестите пари при наемане на автомобил е да оставите в рент-а-кар фирмата да ви насочат към най-изгодните предложения и валидните промоции към момента.

Почти всяка фирма има подобни предложения и проблемът е единствено за хората, които искат да наемат конкретен модел автомобил, абстрахирайки се от изгодните оферти на деня. Ако ви предстои да наемете кола не правете това – доверете се на предложенията на момента и можете да спестите доста.

И все пак да не забравяме и удобството. Много често когато стане дума да наемем кола сякаш сме готови да се откажем от собствения си комфорт и спокойствие, само и само да можем да спестим някой и друг лев, но тази практика е грешна.

Спестяването на малка сума пари за сметка на удобството и комфорта не си струва, защото това няма да ви остави удовлетворени по никакъв начин. Действително е възможно да спестите някой и друг лев ако не наемете кола, но ще си причините много неудобства и със сигурност накрая няма да сте по-доволни.

И да не забравяме, че понякога всъщност именно рент-а-кар може да ни спести не малко средства. Ако случаят ви е именно такъв, тогава избягвайки рент-а-кар ще платите повече за да получите неудобство и загуба на време.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (30 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.