Ревю на онлайн покер сайтове

Сигурно много от вас, докато са се ровили в интернет, поне веднъж са попаднали на това понятие: ревю на онлайн покер зала, някъде се използва и преглед, анализ или оценка на онлайн покер сайтове. Всъщност това е много полезна информация за всеки покер играч, който все още не се е ориентирал в коя покер зала да играе.

Полезна разбира се, ако е вярна. В противен случай може дори да ви навреди. Затова четете добре между редовете. Най-лесният начин да разберете, че това е статия, на която не би трябвало да се доверявате, е неправилният строеж на изреченията, граматични и правописни грешки – забележите ли нещо такова, това автоматично значи преводен материал, много често машинен. Тоест, ако текстът звучи някак изкуствено, не го четете. Не ви съветвам да четете и буквален превод, защото в повечето случаи хората, които превеждат подобни статии нямат представа от покер, никога не биха тръгнали да проверяват дали това, което превеждат важи за български играчи, най-често има разминавания при бонус офертите и промоците за различните държави, да не говорим, че никога не биха се свързали с Отдела за обслужване на клиенти на съответната зала, за да попитат дали въобще български играчи могат да играят там. Това определено е безполезна информация, която може само да ви навреди.

В стойностните ревюта на онлайн покер сайтове ще намерите в началото общо представяне на сайта, интересните бонуси и промоции, предлагани от съответната покер зала, плюс коментари към тях: дали си струва да се играе за тези бонуси, лесно ли се изиграват и т.н. (като тази информация може да стои и в края на ревюто в общата оценка за покер залата); след това задължително идва анализът на софтуера, който включва няколко компонента: дизайн, функционалност, опростеност от гледна точка на употребата; после следва общ преглед върху игрите, предлагани от покер залата и може би някои подробности към тях, като например какви лимити можете да откриете; много важна част е и трафикът, ако той е висок, няма да ви се налага да чакате, за да играете; хубаво е, ако в ревюто са включени и няколко думи за отдела за обслужване на клиенти, до колко могат комептентно да отговорят на въпросите ви и дали ще ви се налага да чакате дълго, за да получите отговор от тях.

FacebookTwitterLinkedIn
3.9/5 - (67 votes)
The following two tabs change content below.

petyavladimirova