Сериалът Листопад: Все по-гледан

Листопад е името на сериалът, който прикова десетки хиляди зрители пред TV екрана. Дали е най-популярния турски сериал – кажи-речи да. Само проучвания извършени за гледаемостта на турските сериали поставя Листопад на първа позиция.

Написан е по мотиви от на Рашад Нори – “Чучулигата”, обяснява вълнуващата на стегнато семейство свикнало да обича и уважава роднините си.

Сериала Листопад описва семейство Текин – многобройно и съвкупно. Току що завърнали се в Истамбул (Турция) приличат на радостни и задружни. Само да знаеха какво ще им се случи.

Али Раза и Хайрие имат 5 деца. Най-възрастната е Фикрет. След това се е родиш Шефкет, след него са две сестри – Неджля и Лейля и най-малката героиня на име Айше. Ритуал на семейство Теник е всяка вечер фамилията да се събира на софрата и да вечерят. Тук можем да отбележим символиката на самата трапеза. Тя изразява единството на фамилията и вярата им по между им.

Шефкет е рентиер. Работи усърдно и достойно. Съседката Седеф е вътрешно влюбена в него, но уви в началто той не споделя чувствата и. За най-голямо нещастие в ежедневието на семейство Теник се намесва Ферхунде. Тя преплита много похватно в примамките си Шефкет и те се оженват. От тук насетне животът на цялото семейство се налива с перипетии.

Фикрет е другата актриса от сериала. Тя е мъдра и зряла млада жена, но все още няма мъж до сърцето и. След доста мъки, които и ”подарява” съдбата тя взема решение да се омъжи тайно и да се отърве от проблемът, който цари в дома на семейство Текин.

Другите героини в сериалът са Неджля и Лейля. От най-точни приятелки те се превръщат във врагове заради това, че и 2-те се влюбват в един и същ човек – Улс. Първа в измамата му попада Лейля, дори е притисната да сключи брак на сила за него. След това и Неджля. Ситуацията става нетърпима… Всичко е с главата нагоре.

През колко трудности ще мине фамилия Тенин узнаем в сетния сезон на турския сериал Листопад.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (35 votes)