RadioWish.net – Една добра директория за статии

В тази статия имам за цел да разясня какво представляват директориите за статии и как да ги използваме правилно. Директориите за статии имат основно две значения: да са полезни за потребителите, да са полезни за търсачките.

В България директориите за статии се използват предимно от SEO гледна точка. Както по-запознатите със SEO оптимизацията знаят, линкове, които се намират в статия придават най-голяма тежест към сайта, който сочат. По-неоптините хора, като мен, които нямат империя от сателитни сайтове са големи почитатели на директориите за статии, тъй като в тях могат да добавят бързо и лесно своята статия, която в повечето случаи съдържа няколко линка. Повечето директории за статии имат сходни правила и условия за ползване.

Тези условия са: уникалност на статията, минимална дължина на статията от 300 думи, до 3 линка в текста. Хубаво е преди да започнете да добавяте и да пишете по директории за статии, първо да се запознаете с правилата им. Някои от тях са много строги и държат стриктно на правилата си.

RadioWish.net е българска директория за статии. Една доста авторитетна, но в същото време доста строга директория. Тази директория се отличава от другите с високия си тръст и не лошия си PageRank.

Публикувайки статия в нашата директория за статии и спазвайки нашите правила ние ще одобрим вашата статия без никакви проблеми. Това ще стане най-късно до 24 часа след като сте публикували статията си в нашата директория. Ако Вашата статия не бъде публикувана след този интервал, значи със сигурност има някакъв проблем с нея.

Ние няма да ви уведомяваме лично по и-мейл за естеството на проблема на Вашата статия. Вместо това ще добавим кратък коментар в началото на текста на Вашата статия. От Вас се иска единствено да се логнете в потребителската част на сайта и да редактирате статията си.

Не пропускайте да добавите статията си и в настоящата директория за статии.

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (47 votes)