Елегантни портфейли за ценители

Елегантни дамски и мъжки портфейли от DiscountMania.bg

Портфейли – малки, но еднакво безценни аксесоари, както за дамите, така и за представителите на силния пол. Вариантите за това как може да изглеждат са безброй и от вас зависи на кой тип ще се спрете. Портфейлите по своята същност имат за цел да съхраняват ценностите ви – без значение дали става въпрос за пари, банкови карти или документи.

Портфейли през вековете

Историята на тези дребни, но важни предмети датира още от началото на паричните отношения между хората. Търговията предполагала да носиш пари в себе си, които в древността били ръчно сечени монети от ценни метали.

Тяхната тежест принудила хората да измислят начин за съхранението им и така се родила кесията за пари. Далечен роднина на съвременния портфейл, в същината си тя изпълнявала същата функция. Налагането на хартиените купюри променила формата на парите и наложила нови изисквания. Вместо обемната форма на торбичка за съхранение, се наложило да се побират много на брой и плоски банкноти.

По този начин с развитието на финансовия свят се променила и формата на портфейлите, факт, за който съвременните хора не се замислят често.

Модерни варианти за съхранение на пари и ценности

Няма как да се отрече, че като цяло се е наложила една класическа форма на портфейла, която прилича на малка книжка с множество отделения. В тях с лекота и максимално прегледно може да подредите както банкноти, така и дребни монети.

Специални отделения улесняват сигурното съхранение, както на документи за самоличност, така и множеството банкови карти, с които всеки от нас разполага. Ще се отнася до видовете, можем да ги разделим основно на дамски и мъжки. Дамските смело можем да заявим, че винаги имат заложена в огромна степен не само функционалност, но и дизайн.

Всяка жена иска да притежава не само портфейл, но и едно малко произведение на изкуството. Поради тази причина на пазара се предлагат огромно разнообразие от цветове и различни щампи. Какво по-хубаво от това дамската чанта и портфейла да са в пълна хармония? Не само звучи примамливо, но за една част от дамите е направо задължително.

Няма как да пропуснем и факта, че тези изделия могат да бъдат изработени както от естествена кожа, така и от всички възможни материали, гарантиращи здравина. Това не само дава простор на идеите на дизайнерите, но и възможността да сменяте колкото често си искате този аксесоар.

Достъпните цени на портфейлите стимулират желанието да имате още и още, а за жените разнообразието е в основата на щастието. Да не забравяме и господата. За тях няма как да не признаем, че вариантите са малко по-скромни.

Това е обусловено от тяхното желание не толкова да сменят портфейла си често, колкото да намерят точно този модел, който да им служи дълго. Мъжете най-често се спират на варианта изработката да е от естествена кожа, именно защото нямат тази потребност от честата смяна на портфейла.

За тези от вас, които могат да се похвалят с динамичен начин на живот, са предвидени спортните портфейли. Изработени от олекотени материали, тяхната основна цел е да поберат всичко важно, без да ви затрудняват в спортните дейности.

Като важна особеност на този тип портфейли може да се отчете, че все по-често е предвидено да са водоустойчиви, за да може да покрият наистина всички аспекти на дейностите на открито. Така може да сте сигурни, че в каквото и приключение се впуснете, вашите пари ще са на сигурно място.

FacebookTwitterLinkedIn
Оцени post
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.