Флаери – перфектният начин за разпространение на послание

Флаери и листовки

Флаерите носят различни послания и са използвани, както от представителите на бизнеса, така и от сдружения, организации, политически партии и други. Раздаването на хвърчащи листовки има за цел да уведоми хората за ваши инициативи, предстоящи събития, спортни мероприятия или промоции на стоки. Печатните материали имат висока стойност, тъй като се разпространяват бързо и дават добър ефект.


Ако искате да разпространите послание чрез флаери, то последните трябва да притежават добри визуални качества, както и полезно съдържание. В случай, че нямате възможност да създадете собствен дизайн за флаерите или нямате финансовата възможност да наемете екип, който да ги раздава, то ние ви препоръчваме да се обърнете към фирма, специализирана в печатането им, за да ви предложи безплатно оформление и разпространение на листовките.

Хитринки за пускането на флаери

Раздавайте  флаери на оживени улици и пред големите търговски представителства. Идеята е да се позиционирате там, където ходят най-много хора и има висок шанс да предадете рекламните материали. Младите хора раздаващи флаери са подходящото решение, тъй като с визията и чара си те постигат добри резултати.

Пуснете флаерите и по пощенските кутии в близост до района, в който ще се проведе даденото събитие. При положение, че поетата от вас инициатива е полезна и приятна за хората, то те няма начин да не уважат поканата ви. Обикновено рекламните съобщения съдържат намаления на продукти, представяне на услуги и/или уведомление за вашата дейност.

Само за няколко седмици вие може да раздадете десетки хиляди флаери и голяма част от тях ще се превърнат в посещения или продажби. Колкото повече флаери разпространите, толкова по-сериозен брой потребители ще се запознаят с предложенията ви.

Флаерът сам по себе си, трябва да бъде красив и четим. Не бива да прекаляваме със сложената информация, а да кажем най-важното, което хората да запомнят. Текстът не бива да надхвърля 1000 думи, защото по този начин получателят се затормозява и се лишава от свободното си време.

Форматът на хвърчащите листовки би трябвало да бъде удобен за ползване, като се препоръчва стандарта A6, който е използван от множеството фирми и организации. Разбира се, може да се поръчат и нестандартен размер листовки, за да се побират те в джобове, портмонета и друг ръчен багаж.

В съдържанието употребете правилните думи, които не изглеждат като поредната реклама по телевизията. Нека съобщенията ви да бъдат полезни и практични за потребителите, като в този случай добрите резултати за вас няма да закъснеят. Един тираж от 5000 листовки е достатъчен за началото на вашата рекламна кампания. В бъдеще разбира се, може да увеличите броя и така докато се сдобиете с успех.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (17 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.