Къртачните услуги в дома ни

След дълго чакане и събиране на средства, мои близки решиха да направят ремонт на своята тераса. Домът им се намираше в стара панелна сграда. С времето тя имаше стар и неприветлив вид. Повечето хора нямаха възможност да обновят фасадата си, за това само тук там се забелязваше по едно цветно петно от скоро саниран апартамент.

Това щеше да се случи и с дома на моите близки. Самият ремонт беше тежка и трудоемка задача, която е непосилна за човек, който не се занимава с къртачни услуги професионално. За целта те бяха наели професионалист, който да извърши услугата 3в1 – кърти чисти извозва.

Най-напред майстора изкърти необходимите места. Това включваше остъклението на терасата, както и тухлите. Освен това беше изкъртен и вътрешният прозорец. Моите близки решиха, че по този начин помещението ще добие приятен вид. Работата беше доста и освен всичко това майсторите имаха и за къртене и фаянсови плочки, които заемаха значителна част от мястото за ремонт.

И така след няколко шумни дни изпълнени с къртене и много боклуци, беше дошъл ред и на извозването на отпадъците. Понеже строителните отпадъци се изхвърлят на определени за това места, моите близки бяха наели фирма, която извършва услугата кърти, чисти, извозва.

В интернет имаше много такива фирми предлагащи специфичната услуга. Те обаче се спряха на професионалистите от Kyrti.net.

Хората дойдоха навреме без да закъсняват, действаха бързо и качествено. Освен услугата извозване те почистиха всичко и оставиха след себе си безупречна чистота. Сега оставаше майсторите по къртенето да свършат остатъка от ремонта.

Нах-важно за моите близки беше, че къртенето, чистенето и извозването беше приключено. Скоро те щяха да имат съвсем нова тераса. Тя щеше да предпазва дома им от променливите атмосферни влияния.

За в бъдеще те отново биха използвали услугите за къртене от Kyrti.net. Едни наистина добри професионалисти, които вършат работата си бързо, качествено и безупречно.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (83 votes)