Невидим калъф за телефон – възможно ли е

Кейсове за телефони

Когато се ровим из интернет за да си изберем мобилен телефон, ние сме склонни да обръщаме внимание на всичко в най-малки подробности. Фокусираме се върху марката, модела и параметрите на устройството.

След това започваме да избираме цветове и други по-маловажни детайли, на които, обаче, ние самите отдаваме значение. И когато след дълго избиране вече сме се спрели на определен модел, остава само да го поръчаме и да изчакаме доставката му.

След като сме положили толкова усилия за да изберем идеалния телефон, идва на ред и един последен, но също важен детайл – да се погрижим за защитата на устройството си с подходящите предпазни средства, в случая калъф и протектор .

Много хора не желаят да поставят предпазен калъф

Много хора споделят съвсем откровено, че изпитват нежелание и по възможност винаги избягват да поставят калъф на телефоните си, а зад това могат да стоят най-различни причини.

За един може да е некомфортно да постави калъф на и без това големия си телефон. Наистина, смартфоните стават все по-големи, а за хората с малки ръце и все по-трудни за ползване.

В същото време, когато сме отделили толкова внимание и старание за да изберем подходящия дизайн на смартфона,  едва ли ще кипим от желание да го покрием с калъф и да забравим как изглежда.

Невидимите калъфи са подходящото решение

Определено е доста рисковано да използваме телефон, струващ хиляди левове, без да го защитим с подходящите предпазни средства. Но как да направим компромис, когато повечето калъфи скриват устройството, а ние искаме все пак да му се порадваме?

Идеални в случая са калъфите за телефон от закалено стъкло. Те имат много предимства, като на първо място са изключително незабележими и едва ли някой би познал, че телефонът ви е покрит с нещо.

Освен това, те придават лека нотка на шик на устройството, защото все пак му вдъхват малко блясък, а стъклото създава едно странно усещане за дълбочина, когато погледнете в телефона.

Не на последно място трябва да се подчертае и защитата, която тези приспособления придават. Един такъв калъф може да се окаже разликата между здравия и счупения смартфон, когато се случи да го изтървете по невнимание.

FacebookTwitterLinkedIn
Оцени post
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.