Подходящи ли са лед панелите за окачен таван

ЛЕД панели

Лед панелите са предпочитан вариант за осветление в интериора на съвременния дом поради иновативния си слим дизайн и минималистичен облик.

Те прилепват плътно към тавана и създават една по-модерна естетика, като същевременно освобождават пространство, което кара стаята да изглежда по-голяма.

Те могат да заемат всякакви форми и са подходящи за монтаж във всяко помещение.

В случай, че сте решили да се възползвате от удобствата, които предлага окаченият таван, може би се чудите дали е подходящо да осветите помещението с лед панели.

Всъщност, именно те са изключително подходящи за стаи с окачен таван, а освен това се предлагат и LED панели специално предназначени именно за този тип съоръжения.

В магазина за осветителни тела 2r-bg.com ви очакват разнообразни модели и видове лед панели със съвременен дизайн, с които домът ви ще заблести с нотка на лукс.

Какви са предимствата на лед панелите за окачен таван

Лед панелите за окачен таван са подходящи за монтиране на тавани от гипсокартон, PVC, алуминий, и всички останали материали използвани най-често за този вид тавани.

Най-разпространените осветителни тела за окачен таван всъщност са LED луните. Те осветяват добре цялото помещение и създават допълнителна естетика.

Най-голямото им предимство е, че са изключително лесни за монтиране.

Лед панелите са също толкова подходящи за окачен таван, колкото и луните, но могат да осветят много по-добре помещението, тъй като могат да заемат по-голяма повърхност от тавана. Един LED панел може да заеме един цял ламел от окачения таван.

Ако ги разположите на малки разстояния едни от други, LED панелите могат да внесат толкова светлина, колкото и един голям полилей с крушки с голяма мощност. Предимството им е, че имитират естествената светлина и натоварват окото в по-малка степен.

В 2r-bg.com можете да избирате от богата гама LED панели, подходящи за всякакви типове повърхности и за всяко помещение.

Лед панелите са с лесен монтаж и могат да бъдат монтирани от самите вас, но за най-качествен и естетичен резултат е препоръчително да се доверите на специалист.

Монтирането на LED панелите към окачения таван става като изрежете в плоскостта дупка с подходящ размер спрямо осветителния панел. Корпуса на панела би трябвало да има вградени метални щипки, с които да го закрепите в изрязаната дупка.

Предлагат се дори лед панели за окачен таван с възможност за димиране и промяна на цветната температура. Това позволява да се имитира и промяната в естествената светлина по време на различни часове от деня и по този начин още по-малко да се натоварват очите.

FacebookTwitterLinkedIn
5/5 - (1 vote)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.