Сайтовете за запознанства

Интернет бълва все повече и повече сайтове, в които целта е да си намерим приятели, компания, партньори,че дори и съпрузи. Странно, но колкото повече напредваме технологически и улесняваме възможностите си за комуникации с другите хора, броя на самотните, нуждаещи се от компания и социализация нараства.

Сайтовете за запознанства са пълни с всякакви хора, които обаче можем да подредим по типажи според целите им. Представителките на нежния пол най-накрая намериха мястото където могат да се развихрят.Голям процент от посетителките на такива сайтове са тийнейджърки.

Тук обаче отново се наблюдава типично по български грешно тълкувание на думите разкрепостеност, свобода, независимост. Типично по български тези малолетни развратници постaвят снимки и желания, от които можем да предполагаме, че родителите им или са мъртви или въобще не им пука, че момичетата им малко след първият си цикъл вече са минали на фаза Аз съм истинска порно звезда. Те вече са толкова опитни, че стандартен секс или пък не дай си боже прост разговор за тях е отживелица.

Това им е скучно, искат да експериментират, било то в бисексуални връзки, оргии, или просто мъже за една вечер, просто едно нищо и никакво флиртче. Съществуват и такива едни заблудени душици, които продължават да вярват в приказки и в надеждата, че в морето от разгонени пръчове все от някъде ще изплува техният принц, с който могат да си говорят за неща различни от това каква е гръдната им обиколка.

Те не искат видео чат, обаче кой пък ги иска тях?Има и такива, които осъзнали, че той не е човека търсят друг, но поради ред причини комуникацията им трябва да е тайна. С другият те отприщват въображението си и правят всички онези тайни и недопустими за една порядъчна жена неща. И после ни лук яли, ни лук мирисали се завръщат.Жените на средна възраст също са сред таргет групата на този тип сайтове.

Някои от тях скъсали с оковите на брака се втурват като бесни кучки, за да си наваксат пропуснатото и да опитат от всички онези неща, които преди съпругът им е правил с любовниците.Пък и в края на краищата старостта е страшно нещо, всеки се опитва по някакъв начин да се самозалъже, че при него няма да настъпи.Има и такива отчаяни, комплексирани представителки, които не вярват в собствената си фотогеничност или прекрасни форми, пък и фотошопа им е малко непонятен.

Тяхната стратегия е да примамят някого с фалшива снимка, пък не дай Боже той да клъвне и да разбере фалшивата действителност.Незнам каква е понататъчната маркетингова политика на жените от тази категория.И естествено тези сайтове са манна небесна за огромен брой интернет проститутки. Няма да им се налага да търпят сутеньора или пък да обикалят улиците и нощните заведения за плячка. Те просто качват точната снимка и директно обявяват тарифите си.Независимо от причините за своето посещение, в крайна сметка нещата отново опират до крайната цел – сексът.

Някои от тях по-директни и разкрепостени лепват етикети като Ела ме изчукай или искам те цяла нощ. Други малко по-сдържани подхождат деликатно в началото и си слагат имена на цветя и всякакви там нежни епитети. В тези сайтове виновни и жертви няма. Всичко е на принципа на свободната пазарна икономика. Има търсене на конкретна стока ще се намерят и хора, които да я предложат.

 

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (76 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.