Цветни лещи и удължена коса правят жените щастливи

Прекарах този ден в размисли. Размисли за това, какво прави мен, а и останалите жени щастливи. В течение на разсъжденията си минах през какво ли не – блага, емоции и чувства. Но да отговорът в крайна сметка беше само един – промяната. Има ли по-приятно чувство от това да намериш нова сродна душа, нова работа, ново хоби или визия? Това ме накара да помисля и как всяка от нас лесно може да промени себе си.

Ето и няколко идейки…
Естествена коса за удължаване! Както се пееше в една песничка ако жената направи промяна “първо косата й го издава”, а с възможностите на bgunique това не е пречка пред никой. Днес естествената коса е толкова популярна, че няма бариери за всички жени които са решили да сменят стила и визията.

Но какво представлява тя? Естествената коса представлява снопове естествена човешка коса, прикрепени към широка платнена лента, наричана треса. Най-безопасния и практичен начин за удължаване е естествената коса с клипс щипки.

Клипсовете са малки шнолички, пришити към тресата, чрез които се извършва и фиксацията. Основното им предимство са липсата на допълнителни разходи за стилист и възможността за мигновена промяна.
Коса за удължаване! Накратко съществуват два основни вида коса за удължаване – синтетична и естествена (лично аз предпочитам втората).

Случвало ви се е да отидете на фризьор и нещо да ви липсва в новата прическа. И това е само един от случаите в който косата за удължаване ще ви даде желаната промяна.
Цветните лещи – магията на Холивуд! Очите – огледалото на душата! Какъв по-добър начин да почувстваш себе си различна от това да промениш цвета на очите си. Изборът на цветни лещи е голям. От прозрачните лещи през контурените, наситените(покривни или искрящи) та чак до парти лещите.

Съществуват едногодишни, месечни, еднократни лещи. Но какво можем да постигнем с тях? Ако искате да внесете просто нов нюанс към светлите си очи изберете непокривните лещи, ако желаете тотална промяна – спрете се на искрящите лещи и се насладете на изцяло нов цвят, а ако просто сте решили да се забавлявате парти лещите са идеалният избор.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (46 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.