Златни пясъци – Хотели, Море, Плажове и Настаняване в Златни пясъци

Хотели в Златни пясъци

Един от най-добрите и удобни начини да прекараме перфектната почивка на Черно море е да резервираме хотели в Златни пясъци.

Мястото е сред най-популярните дестинации по българското крайбрежие и всяка година стотици хиляди туристи от България и цял свят избират да се потопят в кристалните води на Черно море именно тук и да се насладят на една разкошна ваканция с приятели или със своето семейство.

Избирайки хотели в Златни пясъци ще можете да се възползвате от предимството на това, че курортът е разположен в красив природен парк, а плажната ивица е с дължина 3500 метра, а на места ширината на плажа достига до страхотните 100 метра и всички покрити с фин златен пясък.

Мястото обаче не се ограничава само до летен туризъм, а ще откриете възможности и за конгресен, ловен, спортен и дори културен такъв. Златни пясъци е голям курорт, който предлага невероятно разнообразие от квартири и нощувки за туристите. Може да избирате както сред бутикови хотели, така и сред по-скромни в ценово отношение и екстри хотели в Златни пясъци, за да намерите идеалния вариант за своята почивка на море.

Разположен съвсем близко до Варна на едва 16 километра, Златни пясъци е желана дестинация от много варненци, които също решават да се отбият за няколко дни и да се позабавляват заедно със стотиците хиляди туристи, избрали точно това място на планетата, за да си подарят скъпи мигове и незабравими летни спомени. За много хора, както туристи, така и работещи в областта на туризма, Златни пясъци си остава перлата на българското Черноморие.

Водата в курорта е изненадващо топла дори когато Слънцето се скрие зад хоризонта, а заради уникалният си климат и многото слънчеви дни през годината Златни пясъци се радва на огромен туристически поток още от май, та чак до октомври. Множеството нощни заведения, атракциони, ресторанти, дискотеки и споменатите вече елегантни хотели в Златни пясъци ще гарантират оползотворяване на всяка минута от вашата приказна почивка.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (69 votes)
The following two tabs change content below.