Agrozona.bg или как да си информиран селскостопански производител

Земеделие, новини, евро субсидии - Agrozona.bg

У нас земеделието и животновъдството са области, в които има много рискове, трудности и непредвидени ситуации. Това се преодолява по-лесно когато сте добре информирани и сте наясно с всички законодателни промени. Познавайки тенденциите и новостите в сектора, ще можете да се справите по-лесно с рисковете в тази област, където се иска находчивост, предвидливост и здрави нерви.

Agrozona.bg ще ви помогне да се подготвите по-добре за предизвикателствата и новостите. Тук ще можете да научите безпристрастно представена информация, която има за цел единствено да информира, без да внушава впечатления на читателите.

Политика и финанси

Едни от най-сериозните новини и публикации на тема селско стопанство и агробизнес ще откриете в рубриката “политика и финанси”. Тук можете да намерите новини и публикации, касаещи различни закони, промени в разпоредби, срокове и какво ли още не. Ще можете да научите всичко по въпроси, касаещи субсидии и други помощи от страна на държавата и Европейския съюз.

Бизнес и индустрия

В тази част от портала за фемери Agrozona.bg ще намерите интересни публикации и новини, които са посветени на най-внушителните технологични иновации в агробизнеса. Селскостопански машини, оборудване, превозни средства и други подобни ще можете да опознаете от различен ъгъл.

В този раздел ще научите за различните събития, които се провеждат в сектора в страната и в света, като форуми, симпозиуми, както и срещи между бизнеса и политиците.

В рубриката “интервю” ще можете да чуете гледните точки на изтъкнати експерти от страната и от всички краища на Европа. Ще можете да се потопите в сектора от един един нестандартен ъгъл.

В категориите “храни” и “туризъм” ще можете да се насладите на приятната страна на живота. Тук ще видите и научите любопитни факти и новини от туристическия сектор в страната. Особено място е отделено на културните мероприятия.

Хоби и свободно време

В категорията “хоби” ще намерите интересни теми, които са предназначени за свободното време. Тук ще откриете любопитни публикации на тема лов, риболов и отглеждане на домашни любимци.

Ако пък сте посветени на занимания в градината, отглеждане на цветя, декоративни и екзотични растения, плодове и зеленчуци, тогава тук ще намерите интересни публикации, които да ви направят експерт във вашето хоби.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (54 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.