Електронни винетки онлайн: 5 причини да изберете Vinetki.bg

Електронни винетки онлайн от Vinetki.bg

С въвеждането на електронните винетки в България, дойде въпросът и откъде ще можем да си закупим новите еВинетки. Макар и на пазара да се появиха няколко продавачи на винетни стикери, то единственият официален и лицензиран продавач на електронни винетки в България, който не е част от Агенция „Пътна Инфраструктура“ е Vinetki.bg.

Ако се колебаете защо да изберете електронни винетки онлайн, ние ще ви дадем 5 причини, които да аргументират вашия избор при заплащането на тази пътна такса за междуградски пътувания.

1. Единствен официално оторизиран представител на АПИ

Официалният партньор на Агенция „Пътна инфраструктура“ и единственият частен лицензиран продавач на новите винетки. Ние вярваме, че като такъв имаме самочувствието да ви предложим най-качествената услуга и пълна гаранция за закупената услуга, тъй като лицензът и легитимацията ни са гарант за това.

2. Удобен и „user friendly“ интерфейс

Най-вероятно ви е писнало от сложни сайтове, неясни категории и липса на информацията, от която се интересувате. Във Vinetki.bg ще откриете удобен, максимално улеснен и „user friendly“ интерфейс, който ще ви упъти и закара точно там където искате, без да губите излишно време и нерви. Защото при нас е важно клиентът да има максимално улеснено преживяване.

3. Електронни винетки онлайн – улеснение за бизнеса

Специално за бизнесите с голям автопарк сме направили редица улеснения, сред които закупуване на до 10 винетки с едно плащане. Това ще помогне на подобни бизнеси да избегнат огромната загуба на време и документация, с която са се сблъсквали до момента при старите хартиени винетки и да закупят еВинетките си само с няколко клика.

4. Персонализирани профили

Едно от големите предимства са персонализираните профили, които всеки човек може да си създаде. Тези профили позволяват по-лесното закупуване на еВинетки, персонализирана информация за историята на покупките, както и много други удобства и екстри, които ще откриете в сайта.

5. Имейл уведомяване за подновяване

След като си направите профил и закупите своята еВинетка (макар, че първото не е задължително) вие ставате част от автоматизираната имейл система на Vinetki.bg, която ще ви държи в крак с всички новости и промени, които могат да са важни за вас, като например крайният период на вашата винетка  когато той наближи вие ще получите уведомление за това, за да сте сигурни че няма да пропуснете срока, в който може да закупите новата си винетка.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (58 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.