Бебешки триколки Smart Trike 3 в 1

Бебешки триколки

Аз съм голям фен на многофункционални играчки, които работят добре както за бебе, така и за малко дете. За мен, това прави малко по-висока цена, но тя си си заслужава. Няма нужда да купувам три различни триколки по време на растежа на бебето. Това ме прави и привърженик на триколките които могат да се ползват от 9-10 месеца до 3 годишна възраст.Изрaелската фирма Smart Trike произвеждат триколки и колелета за бебета и деца до предучилищна възраст. Обикновено се предлагат по няколко разцветки на модел, като особено популярен е модела Smart Trike 3-in-1 Zoo, който се предлага в 6 цветови модела – Ladybug (Калинка), Dolphin (Делфин), Gala, Cow (Крава), Frog (жаба), Butterfly(Пеперуда)

Триколка за бебето

Триколката Smart Trike 3-in-1 Zoo може да се използва по 3 начина в различните възрасти – над 10 месеца, над 15 месеца и над 2 години. Проектирана е да служи до 3 годишна възраст, до като бебето стане „голямо дете” затова „тренировъчно” колело.

В първата възраст (10+ месеца) триколката може да бъде използвана като своеобразна „количка”, като за това е снабдена с дръжка за бутане и механизъм, чрез който родителя може да управлява посоката ( да завива). Всичко става с голяма лекота, като често по-големите деца бутат по-малките. В този режим триколката има голяма и удобна облегалка, 3 точков обезопасителен колан и предпазен борд. За да предпази бебето от изгаряния има и голям сенник, който прекрасно се съчетава с дизайна на триколката.

Когато бебето стане на приблизително година и три месеца, родителите могат да трансформират триколката в следващата фаза. Тя е идеална за бебета, които още нямат сигурен контрол върху тялото, но вече не се нуждаят от облегалка, предпазен борд и обезопасителен колан. На този етап за безопасността на бебето се грижат предпазни каишки на седалката. Също така отпада и нуждата от сенник. Родителите все още имат възможността да контролират движението и посоката чрез удобната дръжка.

Триколка за големи деца

На последния етап, когато детето вече седи стабилно и уверено се маха дръжката, подложките за крачета се позиционират по-далеч от педалчетата, за да не пречат на движенията на детето и за да може то самостоятелно да се предвижва

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (60 votes)
The following two tabs change content below.

ScottWeiland

Latest posts by ScottWeiland (see all)