Бели Брези

Столичния квартал Бели Брези е един от най-желаните за съдаване на дом сред младите семейства, които тепърва ще трябва да градят свое собствено семейно огнище, като това е причината и за повишеното сред обявите търсене за продажба на апартаменти в Бели Брези.

Бели Брези е част от административен район „Красно село”. Населението на квартала по последна информация възлиза на около 4 500 души. А съчетанието на стари ЕПК жилищни сгради и нови модерни кооперации предоставя широки възможности на хората решили да закупят апартамент в Бели Брези. Други квартали влизащи в района са Хиподрума, Лагера, Красно село, Славия, Борово и част от Бъкстон. Съвсем наблизо до Бели Брези ще откриете и един от най-големите столични паркове – Южния парк.

Приятната атмосфера, която ще откриете в Бели Брези показва, защо апартаментите в квартала са толкова високо ценени и предпочитани. Тишината и спокойствието, характерни за Бели Брези са привлекли не е дин и двама крайни купувачи и инвеститори, очакващи сигурна печалба след края на кризата, която изживява България в момента.

Чудесната локация на квартал Бели Брези осигурява бърз и безпроблемен достъп на живеещите тук граждани до почти всяка точка на столицата. За пример ще дадем достъпността до центъра на София, до който можете да достигнете за около 10-тина минути с автомобил. Ключова е и близостта с булевард България, който помага на живеещите в квартала да излязат до околовръстно шосе за не повече от 5-10 минути.

Ако използвате услугите на софийски градски транспорт за придвижване в София, то ще можете да използвате автобуси – 64, 73, 83, 102 и 204; тролейбуси 2 и 9, както и трамвай номер 9. За по нетърпеливите да достигнат крайната точка на своето пътуване на разположение са и маршрутки 21, 32 и 24.

В квартала ще откриете много ресторанти, пицарии, бирарии и кафенета, където можете да прекарате приятен следобед със своето семейство. Улеснен е и достъпа до частни и обществени здравни заведния, аптеки и стоматологични кабинети в Бели Брези. В Бели Брези ще откриете и множество фризьорски салони, магазини, фитнес и СПА центрове, детски парти клубове, а съвсем наблизо е и пазар „Красно село”.

Образованието на децата от квартала се осигурява от няколко детски градини и държавни училища, както и от техните частни алтернативи.

Ако вече сте открили своя приказен апартамент в Бели Брези ,то можете да промените неговия облик, използвайки услугите на фирми за окачени тавани и гипсокартон в Бели Брези. Можете също така да използвате и услугите на фирми за боядисване и ремонт на баня в Бели Брези, за да освежите своя апартамент.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (72 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.