Дом за стари хора Радка Кашева

Домовете за възрастни хора станаха доста търсени в последно време заради забързания свят, в който живеем. Намирането обаче на подходящ дом за стари хора често е трудна задача, а дори да открием подходящия хоспис, то липсата на свободни места ни възпира от по-нататъшни действия.

Често при търсене на подходящ дом за стари хора или т.нар. хоспис се сблъскваме с липсата на свободни места в държавните домове за стари хора. При тези обстоятелства се налага да се обърнем към частни хосписи, където нашите близки ще бъдат обгрижвани и уважавани, по начин, който считаме за подходящ.

Често цените на всеки хоспис варират, като според това и варира тяхната ангажираност заради често твърде високите цени, които се изискват по формата на такса от тези домове за стари хора. Един приемлив вариант при тези обстоятелства е да потърсите по-малък дом за стари хора, където да се отнасят се необходимото уважение и квалификация към най-близките ви.

Един от тези относително по-малки, но за сметка на това доста по достъпен дом за възрастни хора е Дом за стари хора Радка Кашева. Домът за възрастни хора е разположен в квартал Горна Баня, като самият хоспис представлява уютна триетажна къща с прекрасна градина и отличен изглед към склоновете на планината Витоша. Чист въздух, здравословна храна, постоянно медицинско наблюдение и приятна обстановка за възрастните хора са сред приоритетите на Дом за стари хора Радка Кашева.

Ако сте се изморили да търсите сред държавните или скъпи частни домове за възрастни хора, то адресът на Дом за стари хора Радка Кашева е ул. „Равнище” 24. Капацитетът на дома е 15 души, но както знаете, колкото по-малък е един дом за стари хора, толкова повече внимание се обръща на всеки настанен там.

Модерно обзаведените стаи на хоспис Радка Кашева и удобствата като кабелна телевизия, радио, игри и удобната пригодена трапезария допринася за пълния комфорт на гостите на дома. За възрастните хора настанени в дома се полагат 24 часови специализирани грижи , както и постоянен медицински надзор и хранене в зависимост от специфичните нужди на гостите.

Хигиената в дома е на изключително високо ниво, като в Дом за стари хора Радка Кашева не се правят никакви компромиси в това отношение. Хосписът разполага и с подходящи за обслужването на възрастните хора оборудване, в това число – перални помещения, сушилня, локално парно отопление, постоянно топла вода, помощен персонал и съответни помощни средства, улесняващи придвижването на гостите на дома.

Дом за стари хора Радка Кашева ще гарантира приятните моменти на вашите близки, като се погрижи те да бъдат щастливи и усмихнати, както и да завържат приятелства с другите гости на дома за стари хора Радка Кашева.

Нивото на обслужване в дом за стари хора Радка Кашева се проверява от съответните инспекции всеки месец, като така се гарантира най-високо качество. Ако желаете да се свържете с Дом за стари хора Радка Кашева, можете да използвате телефони (02) 956 90 49 или 0887 69 96 76 – лице за контакт госпожа Радка Кашева. Можете да разгледате и снимки от Дом за стари хора Радка Кашева.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (70 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.