Хотели в Сандански – Аджев Хан

Хотели в Сандански и най-добрия семеен хотел Аджев Хан…

Сандански е сред най-популярните туристически дестинации за планински туризъм у нас. Напълно резонно там има и множество хотели, които предлагат спокойствие и уют на своите гости, решили да се отдадат на заслужена ваканция. Хотел Аджев Хан – Сандански е сред най-добрите хотели в Сандански.

Замислен като комфортен хотел в Сандански, Аджев Хан е семейна инициатива, която има за цел да предложи едни от най-добрите условия на туристите и то на една съвсем разумна и оправдана цена. Този хотел в Сандански предлага редица пакети за своите гости за всеки повод, било то 8 декември, Коледа и Бъдни вечер или Нова година.

Хотел Аджев Хан в Сандански разполага с редица удобства, сред който механа и релакс център, които са на разположение на гостите на хотела. Хотелът се слави като място, където човек може да се наслади на традиционната българска гостоприемност и да прекара незабравим уикенд или цяла ваканция.

Финият баланс на хотел Аджев Хан що се отнася до интериора ще ви заплени. В този хотел ще имате възможност да се насладите на възрожденска архитектура в съчетание с луксозни и съвременни удобства, които ще задоволят всеки вкус. Хотел Аджев Хан е носител и на грамота и награда за най-добрия семеен хотел в България, издадена от асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите у нас. Избирайки хотел Аджев Хан в Сандански, вие ще можете да се възползвате и от специалните сезонни намаления и промоции, за да бъде празникът ви пълен.

Наред с индивидуалните удобства в номер 1 семеен хотел в Сандански ще се насладите и на страхотна кухня, жива музика и запленяваща атмосфера, която ще ви накара да забравите ежедневните си проблеми и стрес. Хотел Аджев Хан предлага и богата колекция от вина за всички гости ценители на Дионисиевата напитка.

Аджев Хан предлага и страхотен СПА център, където можете да се отдадете на релаксиращи и възстановителни процедури, масажи, сауна, джакузи и т.н. и т.н. За своите най-малки гости този уникален хотел в Сандански е подготвил цяла игрална зала, а също така и отделен детски кът.

Аджев Хан е сред най-добрите хотели в Сандански и предлага на своите гости да наемат стаи или цели апартаменти, където да се насладят на своята почивка и красотата на природата и отличното обслужване. Побързайте и запазете своето място в най-добрия семеен хотел в Сандански и в България.

За резервации ул. Стефан Стамболов 51, 2800 Сандански. Телефон: 074/631 140 .

 

FacebookTwitterLinkedIn
4.4/5 - (34 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.