Как да разберем дали тя ни изневерява?

Ако съмненията ви гризат и се чудите дали партньорката ви изневерява, усещате странни промени, които са необясними за вас.Тогава се събужадате случайно в 3 часа посред нощ и я хващате да говори по телефона в другата стая.Вече серизозно си кавате, че тя най-вероятно ви изневерява с друг.

Стъпка 1: Запитайте се дали наистина искате да знаете истината. Когато сте убедени,че партньорката ви ви изневерява, това е краят натази връзка в 99,99% от случайте.Запитайте се дали сте готови да й простите, дали искате да научите горчивата истина за човека, който обичате, дали имате сили да й кажете, че прекратявате връзката си с нея.

Стъпка 2: Съставете план. Определете как възнамерявате използвате информацията, която ще получите. Преценете как ще се държите при определени обстоятелствас партньорката си икак ще реагирате на нейни бъдещи изказвания и действия след като и съобщите, че сте я хванали. Планирате ли да останете заедно или да се разделите респективно да се разведете.

Стъпка 3: Запазете подозренията за себе си. Не е добра идея да се карате с партньорката си само защото я подозирате, търсете доказателства. Ако тя не ви изневерява и Вие напразно сте тръгнали датърсите „под вола теле“ рискувате тя да загуби доверие у вас, както Вие в нея. В случай, че наистина ви изневерява тя ще бъде далеч по предпазлива и затова не бива да правите това, защото ще ви е още по-трудно да я хванете с доказателства за нейната изневяра.

Стъпка 4: Проверете компютъра и за останали логове(записи) за комуникацията и с някой,с който вероятно тя ви изневерява. Дори може да и прегледате имейла и историята на отваряните отнея уеб страници. Превърнете се в супер шпионинът.

Стъпка 5: Проследете я. Ако успеете да я проследите незабелязано, може би ще се сдобиете информацията която търсите. Ако обаче се издъните тя ще стане подозрително и ще емного трудно да я проследите втори път.

Стъпка 6: Ако дотук не сте успели да я пипнете, то използвайте услугите на детективска агенция вече и в България има такива, така че не е проблем. Трябва обаче да имате солидни подозрения в противен случай рискувате да се бръкнете доста за няма нищо.

Стъпка 7: Ако нищо не помогне, но вашите подозрения са маниакални винаги можете да използвате технологиите на ваша страна. Сложете GPS в колата й(или в дамската й чанта, което е по-трудно) , сложете миниатюрна камера в спалнята си и идете някъде за 2-3 дни(за да сте сигурни може и повече), сложете бръмбар в телефона (да, да в България се предлагат подобни устройства, не знам обаче до колко е легално това).

Надявам се само да се заблуждавате, но за всеки мъж това е едно от най-унизителните неща, които може да му причини жена и мисля всичко е оправдано, включително и аналогично отмъщение ;). Късмет.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (90 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.