Как избрах добър автоключар

ключарски услуги

Преди няколко дни ми се наложи да използвам денонощна ключарска помощ за отключване на лек автомобил тип VW Pasat CL. Проблемът бе, че след като си тръгнах от работа, не успях да отворя колата си и почувствах силно нервно напрежение.Слава богу, че в мен бе личния ми таблет и на бързо потърсих справка за ключарски услуги в София. След кратък преглед на всевъзможните фирми забелязах оферта от „Лъки Локсмит”, която бе по джоба ми особено в дни преди заплата.

Позвънях на дадените телефони и описах ситуацията с ключалката на моя Фолксваген. Дежурният служител веднага записа поръчката ми и след около двадесет минути ми изпратиха автоключар, който се легитимира пред мен. Оказа се, че имам проблем с централното заключване, но това не попречи на специалиста да отвори вратата ми.

Първото нещо, което направи впечатление е прецизността, с която пипаше по ключалките, а редом с огледа видях доста интересни инструменти за диагностика на инцидента. Почаках около половин час и воала, колата беше отключена от експерта.

Изпратеният ключар от „Лъки Локсмит” ми издаде фактура за свършената работа и предложи услугите си за в бъдеще. На следващият ден отидох на сервиз, където оправиха аварията с ”централното” и всичко беше наред.

Тези събития се случиха буквално в разстояние на два дена и още се чудя откъде дойдоха главоболията ми. Ремонтът ми излезе евтино и заради това побързах да напиша това ревю за момчетата от едноименната фирма за денонощна ключарска помощ.

И няколко думи за финал …

Ако и вие имате подобни изживявания посетете сайта  kluchar.com, защото съм абсолютно сигурен, че ще останете доволни от квалитетното обслужване на обучения персонал. И колкото да звуча като вездесъщата леля Мария, целта ми е да помогна на колегите водачи. Надявам се, да съм бил полезен и ви желая безоблачно шофирани и всичко най-хубаво!

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (63 votes)
The following two tabs change content below.

webols

Latest posts by webols (see all)