Коя детска градина в София да изберем?

Детска градина в София

Решението за детска градина е един от най-критичните избори за родителите, понеже е свързано с една нова стъпка в растежа на децата. Обикновено, това е мигът, в който за пръв път майката се отделя от своето мъниче и е загрижена на кого да повери неговото възпитание.Децата на тригодишна възраст могат вече да се справят самостоятелно, имат доста богат речник, за да постъпят в детска градина и проявяват любопитство към другите. Предстоящите няколко години от живота им ще бъдат свързани с придобиване на социални умения, с откриване на таланти, с развиване на въображението, както и с формулиране на правилни представи за околната среда.

Как обаче да изберем най-добрата детска градина?

Заради проблема с местата в общинските детски градини, множество родители решават да изберат единствената, в която е прието детето или пък да изберат тази, която е най-близко до жилището им.

Приемането в частните детски градини е обвързано с повече разходи, но гарантира обучение сред по-малко деца, с възможност за индивидуален подход към децата. Служителите в частната детска градина са по-стимулирани и високо ерудирани, а системата на обучение често е по-разнообразна.

В частна детска градина Little Steps възприемаме всяко дете като неповторима и уникална личност, изграждаме благоприятна среда, която стимулира позитивните взаимоотношения и насърчава децата да развиват своите заложби и да се учат чрез игра. Фокусирани сме в 6 главни области на обучение: език и грамотност, емоционално и социално развитие, творческо и физическо развитие, опознаване на околната среда и формулиране на математически представи.

При нас дневният режим съдържа: изкуства, занимания по английски език, спорт, игри на открито, математически игри, следобеден сън и работа по творчески проекти.

Провеждаме и различни сезонни дейности като ски или зелено училище, посещение на конеферма, зоологическа градина, уроци по тенис, плуване и футбол, Коколандия, посещения на музеи, изложби, куклен театър и детска опера.

„Малки стъпки” е една от малкото англоезични частни детски градини в София. Екипът ни е високо обучен и притежава дългогодишен опит в дейността с деца от различни националности и по разнообразни обучителни програми.

Намираме се в тихия квартал Симеоново, където има много места за паркиране и въздухът е чист. Работим в голяма къща с чудесна градина и детска площадка с множество съоръжения за игра. Готови сме да приемем вашето дете всеки делничен ден, целогодишно, а децата са на възраст между 2.5 и 7 години, класифицирани в отделни групи.

Посетете детска градина „Little steps”, за да видите сами, че това е най-добрата софийска частна детска градина за Вашето дете!

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (23 votes)
The following two tabs change content below.