Стартирайте интернет рекламата си сега!

С въвеждането на Google AdWords интернет рекламата стана по-популярна като цяло. Преди години фирмите предпочитаха да рекламират в списания, вестници и др. Сега обаче, пренасочиха вниманието си към по-евтини методи за популяризация, за да намалят разходите си. Това, че казах по-евтини не означава по-малко ефективни. Напротив!Всяка новост, която се въвежда си има своя жизнен цикъл. Така, както първоначално фирмите рекламираха във вестници, в последствие по телевизията, то сега масово се пренасочиха в интернет. Защото другите методи не водят до желаните резултати, или ако имат резултати, то ще е на много висока цена. Интернет е рекламата носи иновацията, която вече традиционните методи за реклама не могат да предложат, а именно измеримост и резултати за бизнеса на достъпна цена.

Достъпната цена идва от там, че Google AdWords дава поле за популяризация както за малки, така и за големи фирми. Заплащането става на клик, следователно ще плащате за резултати и потребителите ще са отведени в уеб сайта Ви. СРС (Cost Per Click) -рекламите (реклама, при която се заплаща на клик), са таргетирани, насочени са към точно определена аудитория. С Google AdWords можете да определите както мястото, на което искате да се появи рекламата Ви, така и часа на показване. Тази опция още повече насочва бизнеса Ви към местоположението на Вашите потребители.

Посредством рекламите на клик Вие ще разполагате с пълна информация за резултатите от кампанията Ви. Можете да разберете броя на кликванията върху линка, както и какви ключови думи е въвел потенциалният клиент. Ключовите думи са важен фактор за да Ви намерят потребителите. Отделете достатъчно внимание за правилното им дефиниране и не забравяйте да мислите така, както мислят Вашите клиенти. Статистическата информация, за която споменах, се предоставя от рекламната агенция, ако работите с такава, през определен период от време, в зависимост от условията й.

Рекламата с Google AdWords може да се определи като най-ефективната интернет платформа за последните години.

За стартирането и управлението на една AdWords кампания са необходими специфични познания за платформата, като цяло. Най-лесно за Вас ще бъде да се насочите към специалисти от web агенция, тъй като самостоятелното управление на кампанията от човек, който не е запознат в детайли с платформата, е изключително трудно, отнема много време и рядко води до същите добри резултати.

FacebookTwitterLinkedIn
3.9/5 - (45 votes)
The following two tabs change content below.