Прости съвети за модерен дом


1. Цветни плочки

Отървете се от всички цветни плочки, които са били така модерни когато баби и дядовци ни са били деца!  Вземете чук и отстранете  всички розови, жълти и лилави плочки. Заменете ги с бели или неутрални цветове. Отървете се от бебешко сините вани и тоалетни. Не се притеснявайте, белите бани ще са модерни много дълго време. Ако искате да добавите цвят направете го чрез рисунки по стените, с различни произведения на изкуството, килими или кърпи.

2. Хвърлете авокадото и горчицата

Горчицата и авокадото присъстват само в салата ви, но не и върху кухненските ви уреди! Ако наистина имате стара кухня и можете да я опишете с цветовете на авокадо и горчица, то тогава определено ви предстои много работа! Неръждаема стомана и бяло оборудване- това определено ще придадат силно усещане във вашия интериор. Един свеж слой боя може също да освежи остарелите стени и шкафове.

3. Премахнете всички дървени ламперии

Тъмните ламперии в тежки и наситени цветове могат да придадат на всяко едно помещение остарял вид. Чрез премахването на дървените ламперии и добавянето на слой свежа боя на стената, вие бихте мигновено ще осветите интериора и той ще придобие изцяло нов вид. Вие ще останете очаровани колко по-добре може да изглежда същото пространство.

4. Запазете червения килим за Холивуд!

Той няма право да бъде в ничие скъпо жилище или дори евтин дом в България. Премахнете всички стари килими. Килимите веднага издават от коя епоха е дома ви. Ако имате дървен под оставете го открит. Това мигновено би освежило стаята. Ако настилката на пода ви не е дървена,то според нас може би трябва да се замислите дали да не я смените. Ако това не е възможно, то изберете някои траен и качествен килим, който задължително трябва да е в неутрален цвят.

5. Сменете плотовете

Старите, мръсни и захабени плотове трябва да бъдат заменени незабавно! Новият плот несъмнено ще смени цялостната визия и усещане във вашия интериор. Не забравяйте, че за всяка промяна не е нужно да похарчите цяло състояние. Винаги можете да се намерят чудесни и много достъпни неща, въпроса е да се поразтърсите!

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (51 votes)