Мъжете срещу Жените aka. M vs. F

It’s a man’s world пееше вече покойния Джеймс Браун дали обаче е така? В свят управляван от мъже, чийто конци тихомълком и задкулисно се дърпат от жени. Криворазбраната еманципация, бумът на гей движенията сякаш объркаха изстрадалия съвременен човек.

Изстрадал, защото за разлика от предишни епохи, когато всичко се е решавало честно и очи в очи ,то в този извратен преминал всякакви табута свят всичко е задкулисна игра, непрестанна психологическа война и основната й тежест в човешките взаймоотношения и в нашето ежедневие (медиците в Либия едва ли щяха да бъдат ваше ежедневие – ако ги нямаше медиите) се падат точно на тази битка мъже срещу жени.Мислите си, ами да доста си прав, но парите и властта са също толкова важни(разкарайте сес онези тъпотии от рекламите на огромните концерни – „ВАЖНИ СА МАЛКИТЕ НЕЩА“- Back off bitch) това също не е точно така.

Веднъж когато ме беше подгонила манията за величие си казах, че някой ден ще имам страшно, безбожно много пари за да си позволя всичко в този материален свят, а някой ме прекъсна и ми каза за какво са ти толкова много пари, когато така или иначе ще ги дадеш за жени (беше Баща ми). Сякаш целия шибан свят се върти около онези 7 „свещенни“секунди т.е. продължителността на оргазма при мъжете. Нямаме основание да се наричаме силен пол щом погазваме чест, прятели, амбиция крещеики в лицето на смъртта ела и ме вземи аз вече свърших.

Попитайте се някога дали вие сте казали да ще правя секс с някоя жена и дори без тя да иска сте преспали с нея (не броя изнасилвачите), само за да се похвали на приятелките си тя с колко мъже е спала. Обаче в обрания вариант го виждаме всеки ден. ДА да мъжко е мотото „Куцо, Сляпо, Сакато има ли дупка е злато.“ Само че вие ще умрете девствен ако някоя жена не си каже ще се изчукам с тоя олигофрен и без т“ва ме знаят че съм курва + 1 – 1 кой ги брои вече.

За да останеш стара мома пък трябва да си ебати грешката на природата, дето и товарния влак те е подминал, та нали за всеки влак си има пътници ама за един мъж тва не е толкова странно, не може всички да сме красиви, богати, известни и т.н. Но мъжа ще се опита да си намери дори по унизителен начин жена с която да прекара остатъка от живота си, надявайки се на щастливо съвместно съжителство, защото хората и особенно мъжете ги е страх от самотата(то за да я обичаш трябва или да си луд или да си Бог).

Средностатистическата жена никога няма да направи това дори да има шанса на живота си, защото май вече само те имат някаква чест и гордост. А ние сме просто някви ебливи копелета. Не не съм гей и никога няма да бъда. Ама те явно са по на оферта от хетеросексуалните, щото не се занимават с глупостите на жените (огромна част от най-великите хора живели някога са гейове). На тях не им се налага да бъдат забавни клоуни с големи пениси и дебел портфейл обикалящи и крещейки „С-Е-К-С“. Сега уверихте ли се как стоят нещата от тази, сексуалната гледна точка на нашата планета? Ако не очаквайте скоро продължение на историята

Из записките на един беден, дебел, импотентен и грозен олигофрен (както обичат да ни наричат на галено нежната част от човечеството

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (103 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.