Мозъчна промивка

Манията за постигане на съвършенна визия не подмина и България. Факт е все по-нарастващата популярност на клиниките за пластични операции.

Стига се до там, че жени които просто имат нужда от малко посещения при козметик, някое и друго физическо упражнение, самочувствие и себеуважение, дотолкова презират образа, който виждат в огледалото, че предприемат радикални мерки за промяната му.

Причината за тези промени не е една. Дали защото бракът започва да се разпада, понеже вече нямате онова тяло и кожа, както преди десет години? Или пък искате да приличате на съвършенната красавица, гледаща „приканващо“ от корицата на някое списание? При всички случаи суетата е основния инструмент, с който всички тези „фабрики за илюзии“ си служат с цел да промият мозъка на поредния си клиент.

Да се залъгваме с мисълта „Външносттта не е от значение, по-важно е колко богат е вътрешният ти свят“ е наивно, защото на никой в това бездушно общество не му пука за вътрешния свят. И ако не си в „списъка на красивите“ ти си „looser“, не се котираш. Не ти остава нищо друго, освен да се предадеш в ръцете на пластичния хирург.

Малцина са другите, които с високо вдигната глава отказват да станат част от „списъците“.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (22 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.