Най-практичните съвети за страхотна визия за дами с нисък ръст

Красотата съществува във всички размери и форми. Благодарение на някои практични хитрини в начинът на обличане, както и изборът на аксесоари и промяна в стила, всеки ще открие как да изтъкне предимствата на фигурата си и да прикрие някои недостатъци.

Дамите с нисък ръст ще изглеждат по-стройни и високи ако следват съветите на експерти стилисти за решението „Какво да облека?”. Кои са основните препоръки на професионалистите? Съчетавайте дрехите си така, че визуално да издължават фигурата ви. Тоалети с вертикални райета, както и дрехи в един цвят създават оптичната измама за по-висока фигура.

Основните грешки,  които може да допуснат дамите с нисък ръст е да обличат дрехи, които оптично разделят силуета. Избягвайте тоалети с колани или хоризонтални райета. Те визуално скъсяват фигурата. Сред по-предизвикателните трикове, с които ще постигнете желаният ефект за по-издължен силует е да носите нестандартни модели. Блузите и роклите с V-образни деколтета са прекрасен избор за дами с нисък ръст. Те визуално издължават шията.

В отношение на изборът на цветове, отговорът на въпросът „Какво да облека?” е лесен. Изберете тоалет в един цвят, съобразен с тона а кожата и косата. По този начин създавате представата за непрекъснатост, което оптично издължава фигурата ви.

Обичате ли да носите поли и рокли? Тайната на неустоимото излъчване е в дължината. Избягвайте поли и рокли със средна дължина до средата на глезена. Основното правило е, колкото по-къси са дължините на полите и роклите, толкова по-високи ще изглеждате. Правилният избор са или много дългите модели или много късите тоалети.

Панталони и поли с висока талия мигновено ще създадат впечатлението за по-стройни крака, затова не е случайно, че толкова много  знаменитости предпочитат този стил на обличане дори и в момента той да не е сред най-актуалните тенденции. Най-подходящите панталони за по-издължен силует са леко разкроените модели. Избягвайте обаче твърде широки и свободни панталони. Дължината им трябва да покрива обувките, без да докосва земята.

Високите обувки са най-добрия приятел на дамите с нисък ръст. Не се колебайте да изберете високи платформи, обувки с токчета и т.н. ако се чувствате комфортно в тях.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (48 votes)