Необходими продукти за грим

Професионални гримьорски курсове

Все повече и повече жени, независимо дали са преминали през онлайн курс за грим, или не, проявяват самоинициатива и започват да се учат да се гримират напълно самостоятелно в домашни условия. Това не е нов начин за подобряване на външния вид, а просто метод, който на моменти отстъпва на професионалното студио, когато гримът трябва да е наистина безупречен.

В настоящото четиво ще видите основните 5 необходими продукти за грим, от която се нуждае всяка дама.

1. Праймер – нанасяне на грим от друго ниво

Това е първият от петте продукта, които са ви необходими за добър бюти грим. Без качествено нанасяне, няма значение колко са класни и скъпи продуктите ви, защото техният потенциал ще бъде скрит зад невъзможността да разнесете равномерно по цялото лице.

2. Фон дьо тен (основа) – жизненоважен елемент от цялостната визия

Точно така – фон дьо тенът е нещото, което може да прикрие всичко. Подбран правилно, обаче фон дьо тенът не само ще ви помогне да постигнете лесно желаната визия на лицето ви, но ще ви превърне в най-желаната красавица на събитието.
Разбира се, той може да се ползва и в ежедневието, когато сте в офиса или дори на разходка в парка през уикенда – желанието и въображението са вашата част от плана.

3. Сенки – нещото, което прави видът ви повече от безупречен

Сенките са един много хитър начин да акцентирате върху точно определени части на лицето. Главно, сенките влизат в употреба заради това, че можете успешно да си играете със светлината, което вече е тяхната скрита сила.
Те ви правят напълно независими от ъгъла, под който попада външната светлина върху лицето ви.

4. Прикрийте петната и кожните зачервявания с коректор

Коректорът е с подобно на сенките действие, но той е малко по-силен от фон дьо тена заради по-високите стойности на фиксация върху кожата. Повечето дами използват коректор, за да прикрият сенките от умора под очите си или за определени зачервявания и кожни дефекти.

5. Пробвайте очна линия над долния клепач за ефект „котешко око“

Ефектът „котешко око“ е нещо, което ще ви превърне едновременно в личност, желана от мъже, но и в такава, която буди интерес в жените. Всяка жена ще се интересува от това как сте постигнали тази загадъчна визия, която в същото време отваря цвета на очите ви до степен, в която никой няма да може да откъсне поглед от тях.

Ако това да използвате професионални продукти не ви стига, а искате и уменията ви да са също толкова добри, то доверете се на онлайн курсовете за грим!

FacebookTwitterLinkedIn
4.6/5 - (5 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.