Новите идоли

Новото време има и своите нови идоли.Брей, брей някои се пъчат пред екрана, ше каже човек, че са изобретили компютъра, а в крайна сметка си остават селски идиоти.

Напоследък имаме цял небосклон от нови звезди, които подобно на безмозъчните същества отвъд океана – силиконови скандалджийки, безотговорни лигли,  пропаднали селски курви, които си мислят,че света боб дърпа за тях и превземат мислите на простолюдието.

После възниква въпроса – защо деца на по 10 – 12 години се обличат и държат като каките дето се чекнат по телевизията. Елементарно, вече не се цени мозъка, ценят се късите полички и скандалното поведение… А знаете ли аджеба (тази хубава българска думичка :)) кои са истинските мозъци на човечеството, хората които са допринесли за неговото развитие.

Защо хората си плащат по 5 – 10 лева, за да може някой „рапър“ тип Мишо Шамара да ви псува в продължение на час и половина и да излезете щастливи от залата, крещейки „Бях на концерт на…, копеле“.А за тези, които все още не знаят кой е Стивън Хокинг ще добавя, че той е един от най-светлите умове на миналото хилядолетие, разработил теорията за черните дупки….Знам Азис, знам Валентина Хасан, бът ху дъ фак ис Стивън Хокинг?

FacebookTwitterLinkedIn
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.
Коли под наем от летище София