Новите идоли

Новото време има и своите нови идоли.Брей, брей някои се пъчат пред екрана, ше каже човек, че са изобретили компютъра, а в крайна сметка си остават селски идиоти.

Напоследък имаме цял небосклон от нови звезди, които подобно на безмозъчните същества отвъд океана – силиконови скандалджийки, безотговорни лигли,  пропаднали селски курви, които си мислят,че света боб дърпа за тях и превземат мислите на простолюдието.

После възниква въпроса – защо деца на по 10 – 12 години се обличат и държат като каките дето се чекнат по телевизията. Елементарно, вече не се цени мозъка, ценят се късите полички и скандалното поведение… А знаете ли аджеба (тази хубава българска думичка :)) кои са истинските мозъци на човечеството, хората които са допринесли за неговото развитие.

Защо хората си плащат по 5 – 10 лева, за да може някой „рапър“ тип Мишо Шамара да ви псува в продължение на час и половина и да излезете щастливи от залата, крещейки „Бях на концерт на…, копеле“.А за тези, които все още не знаят кой е Стивън Хокинг ще добавя, че той е един от най-светлите умове на миналото хилядолетие, разработил теорията за черните дупки….Знам Азис, знам Валентина Хасан, бът ху дъ фак ис Стивън Хокинг?

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (90 votes)
The following two tabs change content below.
Аз съм собственик на директория за статии Article-bg.eu. По-долу можете да придобиете малко по-широка представа за мен. Вижте и линковете, в случай, че имате нужда от SEО услуги или SEO копирайтинг. Повече за мен - Димитър Георгиев.