Радио Енджой стана на пет години

Радио Енджой

В деня на детето, 1 Юни, едно от най-слушаните радиа в страната – Радио N-JOY отпразнува стоят 5-ти рожден ден. Над 400 верни фена на радиостанцията се присъединиха към откритото парти на радиостанцията провело се във „Веселата градинка на радио N-JOY“, която се намира в Южният парк на столицата ни.

Малки и големи се забавляваха с водещите Генчо и Нейа, а рождениците от радио N-JOY бяха подсигурили доста лакомства и забавления за най-малките си фенове които празнуваха още и деня на детето. От своя страна децата от вокална група „Смехоранчета“ поздравиха рождениците от радио енджой и всички присъстващи с песни в тяхно изпълнение. По време на веселието, професионални танцьори даваха безплатни уроци по танци на желаещите деца, а такива не липсваха.

През целият месец Юни, N-JOY ще продължава да чества рожденият си ден в своят радиоефир. Любителите ще се забавляват със известни гости в предаването „Инспектор N-JOY“. Гости в студиото на „инспектора“ вече бяха Асен Блатечки, Гена Трайкова и забавният метеоролог на Би Ти Ви – Емо Чолаков, които лично поздравиха всички работещи в медията и слушателите и по случаи рожденият ден. От радио N-JOY съобщиха, че ще има още много известни гости през текущият месец.  Един от редовните слушатели на радиото ще спечели награда – екскурзия за двама на родното Черноморие в края на месец Юни, а междувременно през другите дни от месеца всеки слушател ще има шанса да получи малка символична награда но от сърце.

Радио N-JOY за момента е най-голямата радио верига в България. За момента, радиостанцията се излъчва чрез радиовълни в дванадесет областни града, както и в близките до тях по-малки населени места. Радиото обхваща над 60% от населението на страната със своето ефирно излъчване. И освен това, всеки човек който не може да му се наслади чрез своят радиоприемник има възможността да го направи благодарение на интернет в набиращите все по-голяма популярност сайтове за радио онлайн.

Радио N-JOY печели слушателите си с голямото количество игри и приятната музика. В лице на медията се е превърнала радио-играта с „Инспектор N-JOY“, която е известна на малки и големи. В радиото се подвизава и един от най-известните наши рап изпълнители – Спенс, който има свое собствено сутрешно радио предаване – „Спенс и сутрeшният екипаж“.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (85 votes)
The following two tabs change content below.