Най-използваната българска платформа за онлайн магазин

Най-популярната българска платформа за готов онлайн магазин е Summer Cart.Над 1000 търговци, решили да се възползват от все по-активните в интернет български потребители вече се довериха на тази платформа за онлайн магазин, като печалбите и бизнесът им процъфтява въпреки кризата.

Защо да изберем Summer Cart:

  • Онлайн магазин, който е оптимизиран за търсачки. Благодарение на консултациите с някой от най-добрите SEO оптимизатори в България Summer Cart e отлично подготвен да се справи с предизвикателството наречено търсачки. Благодарение на SEO подхода ще можете да се възползвате от огромния трафик, който Google, Yahoo или Bing препраща към вашия онлайн магазин.

 

  • Summer Cart работи както с дебитни, така и с кредитни карти, издадени в България, като така дава възможност на клиенти без възможности за онлайн разплащания да поръчат харесания от тях продукт.

 

  • Разширени методи за плащане. Освен дебитните и кредитните карти Summer Cart поддържа и общо 31 метода за плащане, като 11от тях са български, а 20 – международни.

 

  • Поддръжката от онлайн магазин създаден със Summer Cart на синхронизация със складови програми допринася за още по-ефективното управление на вашия интернет магазин.

 

  • Summer Cart разполага и с огромен брой и различни по функционалност инструменти, с които да стимулирате клиентите и да увеличите драстично своите печалби.

 

  • Доставката на продуктите е важен момент във всеки онлайн магазин. Ето защо създателите на Summer Cart са обърнали сериозно внимание и на този елемент при разработката на тази страхотна платформа за готов електронен магазин и са внедрили опция за интеграция на вашия онлайн магазин със системите на две от най-големите куриерски фирми в България – Еконт и Спийди.

 

  • При покупка на готов онлайн магазин Summer Cart вие ще получите и напълно безплатно няколко визуални шаблона, от които да изберете подходяща и удобна визия, отговаряща на вашите нужди и цели.

 

  • Summer Cart ще ви помогне да продавате своите продукти директно в социалните мрежи, като всеки онлайн магазин, изграден посредством тази система може напълно успешно да се интегрира във фирмената ви страница във Facebook.

 

  • Благодарение на Summer Cart вашите продукти могат лесно да попаднат на страниците на големите продуктови търсачки в България като Izgodno.bg, pazaruvaj.com, cenite.com, kolko.bg и редица други.

 

  • Едно от най-хубавите качества на Summer Cart е, че плащате за нея еднократно и я използвате колкото си поискате. Много други системи за създаване на електронен магазин ще ви таксуват всеки месец – не и Summer Cart.

 

Summer Cart е лидер на пазара на софтуер за изграждането на онлайн магазин в България. Доверете се и поръчайте вашия готов онлайн магазин, за да гарантирате успеха на своя онлайн бизнес.

 

 

 

FacebookTwitterLinkedIn
4.3/5 - (26 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.