Почивка на остров Родос- блаженство без край

Почивка в Родос

Чувствали ли сте се задължени да изберете нова ваканционна дестинация, само защото не ви е харесала предишната? Често се случва да имате проблеми и да се опитате да го преодолеете само като го заобиколите.
Ако искате да останете наистина доволни от почивка през Септември или октомври, да се възползвате от уникални предложения за море, не мислете за ваканционна дестинация, а се отправете към остров Родос. Тук ще намерите гарантирано топло време и много слънце. Родос е красив остров и крайбрежието, и вътрешността на острова ще Ви очароват. От гледна точка на транспорта, можете да стигнете до остров Родос с лодка, но до тук има и много фериботчета. Други туристи предпочитат комфортен полет до модерното летище Родос.

Ако обичате да се излежавате на плажа по цял ден, тук ще откриете просторни, добре поддържани плажове, както и малки, скътани плажчета, до които можете да стигнете само с лодка. Някои от дивните плажове са Stegna Ladhiko.

За по-младото поколение, което търси забавление ден и нощ, има курорти на остров Родос, които предоставят богат избор от барове и клубове. Faliraki, в който се счита, че има 600 бара и клуба, е курорт, който е любим на младежите. На тези, които предпочитат спокойната обстановка, определено не препоръчваме Faliraki.

Палатът на владетелите, пристанището и средновековните стени показват, че Родос е бил стратегически град с богата култура и важен търговски център. Трябва ви малко време да се полутате в града и да разгледате музеите като Археологическия музей на Родос, за да откриете наистина невероятни неща, които ще ви помогнат да си представите какъв е бил живота на остров Родос преди 2000 години.

И така, ако някога сте имали проблеми със своята почивка, било то поради времето, липсата на подходящи плажове или неприятната атмосфера, то може би септемврийското слънце на Родос ще ви се отрази добре и сега е точният момент да резервирате почивка.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (85 votes)
The following two tabs change content below.
Профи Турс ООД е един от най-старите и с най-богати традиции независими туроператори в България (лиценз No.03475 / 08.12.1997), член на IATA (IATA номера 09-200995 и 09-210235) и единствен член на ETOA (Европейска Организация на Туроператорите) и ASTA (Американска Асоциация на Туристическите Агенции) за България. Профи Турс ООД има над 13 години опит в туристическото обслужване на клиенти от България, Великобритания, Германия, Франция, Испания, Италия, Холандия, Русия и ОНД, Гърция, Румъния, Сърбия и Черна Гора, Македония и множество други страни от Европа и целия свят. От 2011 година Профи Турс ООД е оператор на две изключително атрактивни чартърни програми за почивка на море в Испания: Канарски острови - Лансароте - гарантирано най-добра цена на българския пазар - и Коста дел Сол - Малага.