Причини за сутрешната ерекция

За вдигането на самолета

Сигурно няма мъж, който да не е получавал сутрешна ерекция, така че тази тема е доста актуална и днес. Разбира се, че жените често се шегуват с това, но все пак това е доста сериозно нещо, така че е важно да разберете, какви всъщност могат да са причините за този тип ерекция в ранните часове на деня.

Дамите си мислят, че единственото обяснения за това е желанието на мъжа за секс – сега и на мига. Това обаче далеч не винаги е така и дори учените не могат да дадат конкретно обяснение, затова защо много мъже имат сутрешна ерекция, дори ако през нощта са правили много пъти секс с партньорката им, тоест един вид техния сексуален глад е задоволен изцяло.

И така, защо всъщност възниква сутрешната ерекция при мъжете?

Преди да започнем да разнищваме тази тема е важно да споменем, че такова поведение на тялото е напълно нормално и не бива да се притеснявате, че едва ли не сте сексуален маниак. Каквото и да си говорим, всички знаете, че мъжете винаги са готови за сексуални подвизи и това е в природата им.

Дори можем да добавим, че липсата на сутрешна ерекция е причина веднага да ви светне ламипичката и да разберете, че нещо може би не е наред. Затова ви съветваме, ако и при вас липсва това сутрешно желание за секс от страна на малкия ви приятел, тогава да посетите доктор, за да се убедите, че всичко е наред със сексуалната ви активност.

Но ако рози тип ерекция е просто сутрешна „проверка” на активността ви, тогава защо много мъже получават непроизволна ерекция дори през деня и често в най-неподходящата ситуация? Съществува предположение, че това е един вид профилактична мярка на тялото ви, тоест така се събужда члена ви и кръвта се обновява.

Напоследък много се говори и за това, че всичко това е свързано с подсъзнанието на мъжете, а защо не просто един сексуален и еротичен сън, който сте сънували нощес.  Освен това не забравяйте, че това е напълно нормално поведение на тялото ви, имайки предвид факта, че вие се събуждате всяка сутрин до любимата си и желана жена.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (89 votes)