Производство на метални врати и метални изделия от Миг Трейд ЕООД

Компанията ни съществува от 2005 г. и е тясно-специализирана в производството и монтажа на различни метални изделия като – метални врати, метални решетки, метални огради, врати за входове на кооперации, стелажи, кутии за суичове на интернет доставчици и други.

Миг Трейд ЕООД разполага със собствен цех, в който се изработват металните изделия, специално за нашите клиенти. Тъй като ние сме производител на продуктите, които предлагаме, цените ни са високо-конкуренти, а качеството – високо, тъй като се стараем да работим само с всикокачествени материали. Ето и какво можем да Ви предложим:

Метални врати:

  • входни метални врати, които биват с един или два стоманени листа, според желанието и възможностите на клиента.
  • Метални врати за мазета и тавански помещения.
  • Врати за входове с пощенски кутии, които изработваме също. Имаме възможност за изработка на какъвто и да било брой пощенски кутии зависещ от кооперацията, за която са предназначени.

Метални решетки:

  • Решетките за прозорци, които изработваме и предлагаме са няколко вида, според желанието на клиента. Биват прави или с корем, като и на двата вида хоризонталните профили могат да бъдат успоредно подредени или шахматно.
  • Решетките за врати и прозорци, които нашата компания предлага, също могат да бъдат с хоризонтална подредба като тези за прозорци.
  • Решетките, които произвеждаме, по жеалние на клиента могат да бъдат статични или отварящи се, според предназначението им.
  • Има възможност и профила, от който се изработват да бъде с различна дебелина, отново според избора на клиента.

Миг Трейд ЕООД предлага и голям набор от метални огради. При тях има възможност избор на профилите, от които да са изградени, елеметите, които да са разположени върху тях, както и такива, които да са в горният им край.

Произвеждаме и портали, при които също могат да се монтират допълнителни елементи. Самите портали могат да бъдат и с автоматизирани системи с дистанционно управление или просто на релси, които да се отварят ръчно.

Освен металните изделия, които произвеждаме и монтираме, също така предлагаме и монтаж на PVC дограма. Ние работим с профили на K?MMERLING (Кьомерлинг).

 Всички поръчки, които получим се изпълняват в рамките на 5 работни дни (в рамките на София)

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (62 votes)
The following two tabs change content below.