Сандали с ток и платформи

Дамски обувки

Сандалите с ток и платформи са хит през лято 2013. Много дами използват този тип сандали за ежедневието си. Ако сте тръгнали на плаж, то този тип сандали са наистина най-подходящи. Ще стигнете бързо и няма да чувствате дискомфорт, а ходилата ще бъдат проветрени.Обувките с платформи стават все по – модерни. Нещо повече, те са най-добрата алтернатива на високите токчета. Получавате височина и здравина. При високите токчета знаете, че удобството е много малко. Тук имаме и удобство и височина.

Модерният вид – да, този тип сандали са модерни. Платформите достигат повече от 12 сантиметра, което прави този тип сандали подходящи и за миньончетата и за дамите със средна височина.

Съчетанието на сандалите с платформи и ежедневните дрехи е възможно до перфектни граници. Няма проблем да съчетаете сандали с платформи с всякакво ежедневно облекло, рокли, костюми и др. Този тип сандали и дамски обувки с платформи са подходящи и за вечерен тоалет.

Като забележка трябва да знаете, че този тип сандали и обувки не бива да се носят с поли, които са много тесни. Не придава добър вид. Също така правите поли не са добро решение  в съчетание от подобен тип сандали.

В обобщение можем да кажем: Обувки или сандали с платформи изместват типичните стари варианти на обувки и сандали с токчета. Идеален заместител са поради няколко основни свойства, предимно поради удобството и гъвкавостта, които предлагат. Външният вид на обувките и сандалите също е много добър. Дизайнерите имат поле за изява и на самата подметка експериментират с уникални визии, което е още един плюс, докато при обувките с ток има една много тънка подметка, с тънък ток в най-общия случай.

Цените на този тип сандали и обувки по-скъпи ли са от другите?

Цената е основен фактор при избора на обувки, но спокойно, този тип обувки с платформи не се отличават с по-висока цена. Цените са аналогични на тези с висок ток, тъй че не би било причина да се сдобиете с обувки с платформи, поради висока цена.

Статията е предоставена от онлайн магазин за обувки Zebra-Online.com

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (72 votes)
The following two tabs change content below.

teddyn1

Latest posts by teddyn1 (see all)