Слушай любимата си музика чрез Spotify

spotify музика

Spotify представлява иновативен софтуер за слушане на музика, който ви дава достъп до огромна база данни с любимите ви изпълнители и песни. Програмата се предлага в три версии между, които безплатна, без ограничение и премиум. В днешната ни публикация ще се съсредоточим върху безплатната версия, която е обект на голям интерес от страна на българските меломани.Spotify работи с най-популярните операционни системи, сред които Windows, Linux и MAC. Според Wikipediа безплатният срок за работа с приложението е шест месеца, а пъната статия може да видите на адрес https://en.wikipedia.org/wiki/Spotify, където са описани пълни подробности относно какво представлява програмата и какви са нейните преимущества.

При положение, че имате желание да получите над милион песни, то Spotify е направена специално за вас. Всеки, който влезе в системата може да използва куп разнообразни опции като създаване на плейлисти, споделяне на парчета в социалната мрежа Facebook, връзка с всички мобилни устройства (смартфони, таблети) и още доста полезни неща.

Най-доброто на Spotify според нас е впечатляващото количество музика, която получавате с няколко клика на мишката. Интерфейсът е лесен за разбиране и всеки, който изтегли софтуера, ще се увери в думите ни.

Безплатната версия обаче има и някои отрицателни черти като например изникващите реклами и малкото на брой български изпълнители включени в каталога. Може би най-дразнещ е факта, че България не присъства в списъка със страните можещи да активират програмата, но това може да бъде коригирано, ако прочетете ревюто за Spotify в сайта Wickeble.com.

В това ревю също така можете да прочетете как да пуснете програмата Spotify съвсем спокойно и от България. Накратко – трябва да си изтеглите малка програмка наречена Secure Kiss, която с едно натискане на бутон сменя вашето IP с американско. По този начин казвате на Spotify, че вие сте с америнканско IP, следоватлно сте „привилегирован“ да работите с нея.

Ако ви е писнало да слушате за пиратство, MP3-ки, торент тракери и прочие просто се доверете на легалните начини да чуете вашите песни по всяко време и то без да платите нито цент. Естествено ако харесате софтуера и искате да вземете максимума от възможностите му, то може да го поръчате от официалния уебсайт spotify.com, който предоставяме на вашето внимание. Приятно слушане!

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (54 votes)
The following two tabs change content below.

bok-bok