Слушай любимата си музика чрез Spotify

spotify музика

Spotify представлява иновативен софтуер за слушане на музика, който ви дава достъп до огромна база данни с любимите ви изпълнители и песни. Програмата се предлага в три версии между, които безплатна, без ограничение и премиум. В днешната ни публикация ще се съсредоточим върху безплатната версия, която е обект на голям интерес от страна на българските меломани.Spotify работи с най-популярните операционни системи, сред които Windows, Linux и MAC. Според Wikipediа безплатният срок за работа с приложението е шест месеца, а пъната статия може да видите на адрес https://en.wikipedia.org/wiki/Spotify, където са описани пълни подробности относно какво представлява програмата и какви са нейните преимущества.

При положение, че имате желание да получите над милион песни, то Spotify е направена специално за вас. Всеки, който влезе в системата може да използва куп разнообразни опции като създаване на плейлисти, споделяне на парчета в социалната мрежа Facebook, връзка с всички мобилни устройства (смартфони, таблети) и още доста полезни неща.

Най-доброто на Spotify според нас е впечатляващото количество музика, която получавате с няколко клика на мишката. Интерфейсът е лесен за разбиране и всеки, който изтегли софтуера, ще се увери в думите ни.

Безплатната версия обаче има и някои отрицателни черти като например изникващите реклами и малкото на брой български изпълнители включени в каталога. Може би най-дразнещ е факта, че България не присъства в списъка със страните можещи да активират програмата, но това може да бъде коригирано, ако прочетете ревюто за Spotify в сайта Wickeble.com.

В това ревю също така можете да прочетете как да пуснете програмата Spotify съвсем спокойно и от България. Накратко – трябва да си изтеглите малка програмка наречена Secure Kiss, която с едно натискане на бутон сменя вашето IP с американско. По този начин казвате на Spotify, че вие сте с америнканско IP, следоватлно сте „привилегирован“ да работите с нея.

Ако ви е писнало да слушате за пиратство, MP3-ки, торент тракери и прочие просто се доверете на легалните начини да чуете вашите песни по всяко време и то без да платите нито цент. Естествено ако харесате софтуера и искате да вземете максимума от възможностите му, то може да го поръчате от официалния уебсайт spotify.com, който предоставяме на вашето внимание. Приятно слушане!

FacebookTwitterLinkedIn
The following two tabs change content below.

bok-bok

Луксозни коли под наем в София - SpeedyCars.eu