Удобство при закупуването на жилище. Как? Танита.бг!

Здравейте, това ще е нещо като ревю. Много хора рано или късно ще предприемат стъпката да си купят свое собствено жилище, както и аз направих. Тази статия я пиша за тях. За да знаят, че процеса по закупуване на едно жилище не е задължително да е сложен, дълъг и труден.

Не е задължително да се притеснявате дали ще бъдете измамен и с колко ли скрити проблеми ще се сблъскате. В общи линии стигнах до момента, в които искам да се сдобия с мой собствен дом. Първоначално почнах сам да си търся в интернет, но обикалянето по цял ден беше много трудоемко и за да съм честен голямо разочарование.

Бях започнал да се отчайвам и тогава един мой колега ми препоръча Танита.бг. Сподели, че през тях си е намерил чудесно жилище под наем и ми каза да пробвам, може и на мен да ми свършат работа. Даде ми техният телефон и мейл за връзка (тел. 02 41 666 16, office@tanita.bg ). Така намерих интернет страницата им, обадих се и си направих уговорка за другия ден.

Отидох в офиса им, които се намира на много удобно място – бул. Генерал Едуард И. Тотлебен 43 ет.2 ап.5. Обясних на дълго и на широко какво иска. Изслушаха ме търпеливо, след което пък на мен ми беше обяснено какво следва. Какви неща трябва да се направят за моя сигурност и тн. Половината неща даже не знаех, че съществуват, а още по-малко, че трябва се правят проверки.

Сигурно повечето хора ще са като мен и няма да знаят какво е това тежест и, че преди да се закупи жилище трябва да се провери за това. Още там на място разбрах, че съм направил добър избор като съм обърнал към тях. Няма да ви разказвам цялата процедури, тя отне време, защото имах много конкретни желания.

В крайна сметка ми намериха жилище, консултираха ме юридически, подготвиха абсолютно всички необходими документи, през процеса на избиране бях посъветван да не взимам едно жилище, заради проблеми, които не се виждат на пръв поглед и накрая имах жилище, без да съм похабил куп нерви.

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (40 votes)
The following two tabs change content below.

Сервизи

Автор и уеб администратор в няколко сайта, сред които IdeaMAX и други. Можете да ме откриете и тук Димитър Георгиев - SEO.