Важен ли е изборът на добър хотел когато планираме почивката

Луксозен хотел

Колко важен е изборът на хотел, когато планираме почивката си? Колко пъти ви се е случвало да харесате някоя оферта за почивка заради хубавите снимки на хотела? Снимките са опаковката на продукта наречен „почивка”. А опаковката е тази, която продава.Едно от най-важните неща при избора на хотел е да е чист и поддържан. Дори да не е от най-луксозните хигиената и доброто обслужване са жизнено важни да се почувствате добре и да можете да се отпуснете. Доста често обаче се случва това, което сте видели на снимка и ви е обещано по описание да не отговаря на реалността, когато отидете на място. Тук ще изредим препоръчаните и изпитани хотели на две от най-предпочитаните дестинации през последните 4 години.

Дубай е една от най-предпочитаните дестинации, особено когато идва време за шопинг като например Коледа. Това е и основната причина да се спрем на тази дестинация. Ако изберете да си направите една шопинг екскурзия в Дубай обърнете внимание на следните хотели: Atlantis The Palm – 5-звезден хотел и един от най-добрите на отлична достъпна цена.

Има собствен 800 метров частен плаж, арабски интериор и големи легла в допълнение с ресторант с всякаква кухня. Rose Garden е друг изключително добър избор. Хотелът има на разположение плувен басейн на покрива с отлична панорама към цял Дубай. Нещо по-централно и оживено е хотел Amwaj Rotana. Може би това е по-скромен избор, но за това пък доста удобен за шопинг маниаците държащи да са винаги в центъра на събитието.

Друга много посещавана дестинация е Египет. Там нещата са малко по-различни. Екскурзиите до Египет, които се предлагат от нашите агенции обикновено са по-скромни от към звезди на хотела за отсядане. В най-добрия случай можете да си намерите 4-звезден хотел, чийто условия наистина да отговарят на описаните. Обикновено имайте предвид, че реалността може да е с една звезда по-малко. Но това не бива да ви обезкуражава. Все пак Египет се има своят чар и привлекателност.

В Египет не се ходи заради хотелите, а заради мистиката. Ако все пак хотелът не ви хареса и сте недоволни по-добре не се опитвайте да се оплаквате с цел да ви настанят на по-добро място или да ви върнат парите – това няма да се случи. Просто отидете и се направете един картуш. В знак на респект древните египтяни са изписвали името на някой фараон, след което са го ограждали. Това сега се предлага на туристите. Възползвайте се да увековечите своето има и да си създадете един доживотен неповторим спомен!

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (97 votes)