Ашли Йънг няма да се извинява на никого.

Ашли Йънг твърдо е решен да не се извинява на никого заради обвиненията ,че е симулант , и че рефери ще преценят неговите действия .Крилото на Манчесър Юнайтед разкри, че както сър Алекс Фъргюсън така и неговия наследник Дейвид Мойс са имали разговори с него за честото му падане в наказателното поле, но той не изглежда готов да промени начина си игра. „Това са разговори който са били водени с предишния мениджър както и със текущия мениджър, но това си остава всичко само в клуба‘‘, каза Янг пред няколко вестника.

„Аз няма да коментирам какво е било казано. Разбирам какво казват (около неговата репутация на симулант) и всеки ще изрази мнението си по този случай, но реферите вземат решенията и че не съм аз този,който ще коментира действията им . “

Ашли Йънг беше декориран с жълт картон за симулация срещу Кристъл Палас през този сезон, но след това спечели спорна дузпа по-късно в една и съща среща,но не след дълго пак се прояви в мача от Шампионската лига,при гостуването на Юнайтед в Реал Сосиедад.

28-годишното крило разгневени феновете на бившия си клуб Астън Вила през миналия сезон, когато бе съборен ш наказателното поле и спечели спорна дузпа за Юнайтед .

„Спомням си, картона срещу Кристал Палас и след това спечелената дузпа“, каза той.

„Срещу Сосиедад беше друга дузпа, която бе дадена. Съдиите са тези,който вземат трудните решения, за да направят това, те имат аргументи за да изберат това решение, но те са направили правилните решения ,по не така мисля аз.

„Аз не обръщам внимание на заглавията или дебатите. Това е очевидно за хората да имат думата по него, и всеки има право да се изказва по въпроса. За мен реферите са тези,който вземат решения и това е всичко.“ Ашли Йънг се бори за титулярно място при Дейвид Мойс през този сезон,но част от феновете на Юнайтед го критикуват за играта му като цяло.Едно е сигурно ,че ако продължи със слабите си игри Йънг може и да не попадне в разширеният състав на Англия за световното първенство до година в Бразилия.

„Очевидно това би било разочароващо, че няма да бъда повикан в националният отбор ,но точно сега, аз не мисля за Световната купа, а аз си мисля само за представянето си за Юнайтед.

„Винаги искам да играя в най-големите турнири, така че разбира се, аз искам да бъда на този самолет, който ще ни отведе до Бразилия. “ каза Ашли Йънг.

източник: footballbettingtips.org – daily betting tips by experts, livescore and league standings.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (93 votes)