Четири неща, за които да проверите при покупка на гаражни врати

Гаражни врати Хьорман стават все по-популярни в България. Ако вие сте собственик на автомобил и искате да го защитите от посегателства сега е момента да се замислите за покупка на тези гаражни врати от най-висок клас на издръжливост и сигурност.

Тук са четирите неща, които да проверите преди да направите покупката на своите гаражни врати:

Цената – тя варира в зависимост от материала, обикновено дървените врати са по-скъпи от тези от стомана или фибростъкло. Клиентите, които предпочитат дървесните мотиви могат да купят по-евтин модел изработен от алуминий или стомана. Размерите на гаражните врати също могат да се отразят на цената на модела. Естествено по-широките и по-високи врати да са на малко по-високи цени.

Гаражни врати

Материали – от това какъв е материалът на изработване на гаражните врати (стомана, дърво, алуминий, ПВЦ, фибростъкло) зависи и цената на вратите, но по-важното е, че от материалът зависи и здравината и издръжливостта им. Например, ако живеете по черноморието е добре да се избере врата със ПВЦ покритие, защото тя ще бъде изложена постоянно на соленият въздух. Ако предпочитате класически външен вид на дърво, но нямате възможност да си купите дървена врата, то стоманените врати с покритие Decograin са вашият точен избор.

Механизъм на отваряне – това е още едно важно съображение. Начинът на отваряне зависи от пространството в и пред гаража. Ако имате тесен гараж с малко пространство пред него, тогава е добре да се спрете на ролетна врата, тъй като гаражни врати Berry имат нужда от пространство за да се изнесат напред преди да се вдигнат към тавана. Още по-добър вариант са гаражни секционни врати, които позволяват пълното използване на светлият отвор и са изключително подходящи за автоматизиране, което е едно невероятно удобство.

Лесна поддръжка – тя завършва списъкът с нещата, на които трябва да обърнете внимание при покупка, но трябва да запомните, че поддръжката е от съществено значение и може да ви убеди да купите или не даден модел гаражни врати. В днешно време хората са много заети и имат малко време за поддръжка на дома. Ако и вие сте от този тип хора, тогава изберете врати с минимална поддръжка.

FacebookTwitterLinkedIn
4/5 - (24 votes)