Онлайн магазин за детски стоки Baby.Galix.bg – всичко за вашите малчугани

детски играчки

Наближават празници, а вас отново ви прилошава само от мисълта за безкрайните опашки и лудницата в магазините за детски стоки. Благодарение на новите технологии и интернет вече не е нужно да обикаляте магазините, да чакате по опашки и никога не откривате това, което търсите.

Бързо, лесно и удобно без да губите много от ценното ви време можете да поръчате желаните стоки, които ще ви бъдат доставени до директно до дома или до посочения от вас адрес.
В интернет има много онлайн магазини предлагащи бебешки и детски стоки, но в Baby.Galix.bg ще бъдете очаровани не само от изключително богатия и разнообразен асортимент, но и от отличното и качествено обслужване.

В каталога на този уникален онлайн магазин ще откриете всичко необходимо за вашите малчугани – дрехи, играчки, колички, козметика и разбира се мебели за обзавеждане и много други. Всички предлагани продукти в Baby Galix са с гарантирано качество и произход от доказани производители като Chipolino, BabyOno, Chicco, Fisher Price, Cangaroo и много други. Това е важен фактор, каращ все повече доволни родители да пазаруват онлайн, като разбира се не забравяме и главната – спестяват време и пари.

В зависимост дали си имате момченце или момиченце, вие можете да избирате из между стотици артикули с различно преназначение, според неговата възрастова група. Предимството на онлайн магазините както казахме, е, че предлагат много богат асортимент на детски стоки на едно място. Родителите търсят предимно магазини, предлагащи по възможност всичко на едно място. В това се крие и преимуществото на тези от тях, който предлагат всичко това.

Детските играчки са един от най – често купуваните артикули, затова е добре те да се закупуват от надеждни магазини, които предлагат качествени стоки от лицензирани производители.
Онлайн магазин Baby.Galix.bg разполага с голям асортимент от детски стоки и играчки, привлищачи вниманието на вашето дете и ракива, които развиват въображението му. Поради тази причина образувателните детски играчки са едни от най – предпочитаните. В каталога на магазина те са групирани в няколко възрастови групи: от 0 – 6 месеца и от 6 до 12 месеца, за деца до 3 години и деца над 7 години.

Как да изберем подходящите за детски играчки?

За да сте спокойни, че избора ви е безопасен за вашето дете винаги можете да се допитате до продавач-консултантите в магазина, които ще ви насочат към правилния избор. Те често съветват родителите да се запознаят с интересите на децата, спрямо тяхната възрастова група.

  • Кърмачетата и малките деца, постоянно опознават света, които ги заобикаля, с помощта на сетивата си. Ето защо те обичат детски играчки, които спокойно могат да пипнат, видят и чуят, дори да ги гушкат и усетят аромата им. Учат се да различават цветовете и различните звуци, които улавят. Харесват и се радват на детски стоки, които се отворят, извадят, натиснат или такива, които изписват и пеят нещо.
  • Децата в предучилищна възраст имат много енергия и я използват, за да придобият нови умения. Те се радват особено много, когато успеят сами да създават нещо. Обичат рисуването, сглобяването на пъзели, физически активните игри и детски играчки, които развиват въображението им.
  • По – големите деца обичат реалистичните игри, тези, които могат да бъдат разпознати от „реалния свят“. Помислете за детски бижута, мода, телевизионни герои, колела, ролери, аксесоари с принтове на любимите филмови или телевизионни герои. Спортът в тази възраст е много важен и затова фокусирайте вниманието си върху любимите им игри, свързани с физическата активност.

Качествената детска козметика

Добрата козметика е от изключителна важност, още при новороденото. Няма родители, които да не желаят най – доброто за тяхното бебе, а качествената козметика е една от най – важните и необходими детски стоки. Добре е да се използват продукти, изработени изцяло от натурални съставки. Така родителите могат да бъдат сигурни, че използваните сапуни и измиващи средства са изцяло съобразени с деликатната кожа и имунна система на детето. Масажно олио, мокри кърпички, детски кремове, слънцезащитни продукти, репеленти, пасти и четки, всичко това можете да откриете в сайта на магазин Baby Galix.
Не правете компромис с качеството на детските стоки, те са от особено значение за здравето на детето.

Сигурни детски мебели

Обзавеждането за стаята на бебето и детето е трепетен момент за родителите. В зависимост от пола на детето можете да избирате между различни цветове. Но, както при избора на всички детски стоки и тук трябва да проявите наблюдателност и внимание към всеки детайл на продукта.
Предлаганите от магазина детски мебели са на сертифицирани производители, а тяхното разнообразие и красота са впечатляващи.
Преди всичко мебелите, трябва да бъдат здрави и стабилни. Изберете продукти, които ще устоят на изпитанията на времето. Например новороденото бебе ще прекарва по – голяма част от времето в своята кошара, затова е необходимо тя да бъде здрава и безопасна. Същото се отнася и за функционалността и здравината на гардероба, поради многократните отваряния и затваряния на ден.
Производителите на детски стоки и мебели, често предлагат изобретателност и практичност в едно решение, например след време детската кошарка се превръща в удобно и функционално легло или бюро.
Изберете ортопедичен и удобен матрак, уверете се, че той приляга плътно върху дъното на детската кошарка и не оставя свободно пространство. Избере светли тонове за боядисване на стените, използвайте весели детски мотиви, като декорация, за да осигурите комфорт и спокойствие на вашите малки наследници.

Посещавайки сайта на магазини Baby Galix, сами ще се уверите в невероятния избор, който имате, като потребител. Всички необходими бебешки и детски стоки са на едно място и едва с няколко кликвания на мишката, можете да получите избраните продукти у дома.

FacebookTwitterLinkedIn
4.1/5 - (104 votes)