Жени Желева – за един кандидат-блогър

JeniJeleva.com

Ако се чудите, коя съм и за какво се боря, то да ви обяснява вероятно ще е малко по-сложно, отколкото сте очаквали. Накратко казано, казвам се Жени Желева и развивам своя блог, наречен “Блогът на Жени за жени”.

Блогърството под формата на персонален ангажимент е нещо, което съм се опитвала да развия отдавна, но в крайна сметка едва сега настъпи този момент. От скоро имам и собствен персонален блог и в него ще говоря за неща от рода на:

  • Козметика;
  • Обувки;
  • Мода;
  • Екскурзии;
  • И много други „женски“ по презумпция неща.

Всъщност пиша тази статия, за да има поне едно място в Интернет, като изключим социалните мрежи, което да сочи към моя блог. В крайна сметка, за да ме четат следва да ме открият по някакъв начин, а с оглед фактът, че блогът на Жени Желева е нов, то в крайна сметка е това е важно.

Признавам си, че не разбирам от този тип неща или поне не в толкова голяма степен, колкото ми се иска, но в крайна сметка едва ли някой се е родил научен. Консултирах се с приятел, специалист по интернет маркетинг, който е част от екипа на Eggblast и така откривате тази неособено важна вероятно за вас публикация.

Все пак имам и аз нещо да кажа по темата за блогването и ще се възползвам от възможността на този сайт да го направя, а по-късно можете да проследите еволюцията ми в моя личен блог, за да видите как се движи експеримента.

Как ще изкарвам пари от блогване

Истината е, че познавам няколко момичета, които поддържат подобни сайтове и често получават предложения от различни компании да пишат за техните продукти, срещу подаръци или когато това е неприложимо – срещу заплащане.

Точно тази концепция ме поблазни, за да направя свой блог и да започна да пиша в него. Едва ли на някой са му излишни малко пари, особено, когато ги изкарва, докато прави това, което обича.

Как ще пише Жени Желева в блога си

В интерес на истината, ако разгледате страницата за мен Жени Желева в моя сайт ще разберете, че аз това работя и за мен е истинско удоволствие да се развивам в поприще и кариера, които обожавам.

Писането е част от мен и то изключително важна, защото ми помага да структурирам някои мои мисли и да ги развия отвъд клишето. Ето така мисля да пиша, а темите – ще видим, но ще се опитам поне да ги представям максимално интересно.

Ако проявявате любопитство, то не пропускайте да посетите и да се абонирате или да коментирате в моя сайт – JeniJeleva.com. А аз от своя страна обещавам да ви отговоря колкото ми е възможно по-бързо, защото и аз като вас не обичам да чакам.

*Искам да изкажа и специални благодарности към собствениците на article-bg.eu, че не ме таксуваха за този текст – пичове сте момчета. Благодаря iи ще се реванширам!

FacebookGoogleTwitter
Жени Желева – за един кандидат-блогър
5 (100%) 1 глас[а]

The following two tabs change content below.
Казвам се Жени Желева и съм блогър, Обичам да пиша и да пътувам, а от скоро развивам собствен блог и се надявам да го харесате. Можете да го посетите на адрес Jenijeleva.com

Latest posts by Жени Желева (see all)

Автоматик под наем в София - SpeedyCars.eu