Жени Желева – за един кандидат-блогър

JeniJeleva.com

Здравейте, аз съм Жени. Жени Желева.

Ако се чудите, коя съм и за какво се боря, то да ви обяснява вероятно ще е малко по-сложно, отколкото сте очаквали. Накратко казано, казвам се Жени Желева и развивам своя блог, наречен “Блогът на Жени за жени”.

Блогърството под формата на персонален ангажимент е нещо, което съм се опитвала да развия отдавна, но в крайна сметка едва сега настъпи този момент. От скоро имам и собствен персонален блог и в него ще говоря за неща от рода на:

  • Козметика;
  • Обувки;
  • Мода;
  • Екскурзии;
  • И много други „женски“ по презумпция неща.

Всъщност пиша тази статия, за да има поне едно място в Интернет, като изключим социалните мрежи, което да сочи към моя блог. В крайна сметка, за да ме четат следва да ме открият по някакъв начин, а с оглед фактът, че блогът на Жени Желева е нов, то в крайна сметка е това е важно.

Признавам си, че не разбирам от този тип неща или поне не в толкова голяма степен, колкото ми се иска, но в крайна сметка едва ли някой се е родил научен. Консултирах се с приятел, специалист по интернет маркетинг, който е част от екипа на Eggblast и така откривате тази неособено важна вероятно за вас публикация.

Все пак имам и аз нещо да кажа по темата за блогването и ще се възползвам от възможността на този сайт да го направя, а по-късно можете да проследите еволюцията ми в моя личен блог, за да видите как се движи експеримента.

Как се появи Блогът на Жени Желева

„Блогът на Жени Желева“ се появи сякаш на шега, макар че имах такива планове от много време. Винаги съм харесвала блоговете и неслучайно работя точно това. Но винаги съм имала амбиция да си създам личен блог, който да развия и чрез който да мога да достигам до други хора със своите идеи и мисли.

Самият повод за създаването на „Блога на Жени Желева“ беше залог с една приятелка, която беше убедена, че ще продължа да говоря за това, но не и да действам. Е, реших да спечеля баса и да ? докажа, че греши. Така се появи и този блог. Но съм ? благодарна, тъй като тя беше човекът, който ме накара да направя онази последна стъпка преди финала.

Как ще изкарвам пари от блогване

Истината е, че познавам няколко момичета, които поддържат подобни сайтове и често получават предложения от различни компании да пишат за техните продукти, срещу подаръци или когато това е неприложимо – срещу заплащане.

Точно тази концепция ме поблазни, за да направя свой блог и да започна да пиша в него. Едва ли на някой са му излишни малко пари, особено, когато ги изкарва, докато прави това, което обича.

Как ще пише Жени Желева в блога си

В интерес на истината, ако разгледате страницата за мен Жени Желева в моя сайт ще разберете, че аз това работя и за мен е истинско удоволствие да се развивам в поприще и кариера, които обожавам.

Писането е част от мен и то изключително важна, защото ми помага да структурирам някои мои мисли и да ги развия отвъд клишето. Ето така мисля да пиша, а темите – ще видим, но ще се опитам поне да ги представям максимално интересно.

Ако проявявате любопитство, то не пропускайте да посетите и да се абонирате или да коментирате в моя сайт – JeniJeleva.com. А аз от своя страна обещавам да ви отговоря колкото ми е възможно по-бързо, защото и аз като вас не обичам да чакам.

Колко често ще поствам

Един въпрос, който държа да изясня от сега. Към момента „Блогът на Жени Желева“ е единствено странично мое занимание, поради което няма да имам пълната възможност да поствам редовно. Ще го правя когато имам възможност и когато имам време, но за момента това едва ли ще е много често.

Със сигурност, обаче, мога да ви уверя, че съм целенасочена и устремена към това да направя своя блог постоянна професия и когато се отвори възможността за това, ще започна да поствам и по-редовно.

Къде може да ме намерите

Естествено, вече споменах основното място – JeniJeleva.com. Освен форума ми, ще може да ме намерите и във Фейсбук – на „Жени Желева – Блогът за жени“. Там също ще споделям своите статии, своето мнение, както и неща за мен (от време на време).

Надявам се, че с времето ще можем да се опознаем взаимно – както аз вас, така и вие мен, за да можем да си имаме повече доверие и да си помагаме взаимно. Защото за мен няма по-голяма причина да правя това, което правя в момента, от моите читатели, които ме вдъхновяват и ме карат да обичам работата си.

Ето още за мен в Actualno.com – > Жени Желева – интервю с един млад и вдъхновяващ блогър
и Епицентър -> Жени Желева – Моите 6 причини да стана блогър

*Искам да изкажа и специални благодарности към собствениците на article-bg.eu, че не ме таксуваха за този текст – пичове сте момчета. Благодаря ви ще се реванширам!

FacebookTwitterLinkedIn
4.2/5 - (31 votes)
The following two tabs change content below.
Казвам се Жени Желева и съм блогър, Обичам да пиша и да пътувам, а от скоро развивам собствен блог и се надявам да го харесате. Можете да го посетите на адрес Jenijeleva.com