Къде да почивам?

Къде да почивам? Къде да се забавлявам? Къде да изживея мечтите си? Къде ще направят моите моменти специални?
Да, това е може би първият въпрос, който си задаваш, Мили приятелю. Защото ти си в нова за теб среда. Но тъй като при нас в Дипломат Плаза, гр. Луковит работят над 90 човека, голяма част от тях доказали се специалисти в различни области, заедно в една посока и към общи цели, няма да ти е трудно да откриеш отговора на тези въпроси и сам.

Какво ми трябва?
Да, определено трябва да си подготвен за пътуването, което ти предстои, за да направиш дори и първите крачки уверено и целенасочено. За да прекрачиш прага и да преминеш от другата страна, за да станеш част от едно незабравимо изживяване. От теб се иска да бъдеш уверен в желанието си да гостуваш в хотел с изградени традиции и натрупан опит, да бъдеш смел да изживееш едно невероятно приключение.

Какво ще получа?
Ще получиш това, което сам пожелаеш.
Това, което от тук нататък предстои е да начертаем нашия общ път занапред ,за да те убедим, че ти и семейството ти сте попаднали на правилното място .

Ще споделя няколко тайни с теб за моя район:

Луковит е разположен на двата бряга на река Златна Панега. Климатът е смекчен умерено-континентален, липсват екстремните летни горещини и зимни студове.
В околностите на гр. Луковит е красивия каньон на р. Златна Панега, местността „Котлен“, уникалните скални образувания „Куклите“ в Карлуковското карстово плато. Природни забележителности са циркусът „Котлен“, каменопада „Дайма“, лагуната с кръглото тресавище.

Най-ранните следи от човешки живот на територията на Луковит датират от преди 2-3 хиляди години преди новата ера. Траки, римляни, и българи са живели по тези земи, като доказателства са откритите гривни и бронзови брадвички, монети, парчета от глинени съдове, накити, части от каменни колони, ръчни мелници и др.
Ще бъде интересно нали?

Не чакай. Ние сме твоето място за отдих и преживявания. Ние ще направим твоите моменти специални.

FacebookTwitterLinkedIn
3.9/5 - (33 votes)
The following two tabs change content below.

diplomatplaza

Latest posts by diplomatplaza (see all)